OSUĐEN NA GODINU DANA ZATVORA Smanjena kazna žandarmu za dilovanje droge

J.D.Lj.

09. 10. 2020. u 15:53

PRIPADNIKU Žandarmerije Milošu Veličkoviću je Apelacioni sud u Beogradu smanjio zatvorsku zanu za godinu i po dana, te ga osudio na godinu robije zbog dilovanja droge MDMA.

ОСУЂЕН НА ГОДИНУ ДАНА ЗАТВОРА Смањена казна жандарму за диловање дроге

Depositphotos

Potvrđena mu je izrečena mera bezbednosti oduzimanja predmeta i to 510 tableta i delova tableta MDMA mase 202,65 grama, 15,68 grama opojne droge THC i jedna elektronska vagica za precizno merenje sa tragovima opojne droge THC, MDMA, kokaina, heroina i kofeina.

Veličković je osuđen jer je 16. juna 2018. neovlašćeno, radi prodaje, držao drogu. Nakon hapšenja, policija je saopštila da se vrednost zaplenjene droge procenjuje na 600.000 dinara.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2000, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

POSLEDNJI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina