NENADU PREREZAO VRAT, SEKAO DELOVE TELA: Srbina ubio cimer - detalji zločina u Nemačkoj

Novosti online

17. 06. 2024. u 13:53

NENAD Neša Zečević iz Tutina brutalno je ubijen u četvrtak u Bremenu u Nemačkoj, kada ga je, kako se sumnja, A. H., inače državljanin Bosne i Hercegovine, zaklao u stanu, a potom njegovo telo iskasapio na komade.

НЕНАДУ ПРЕРЕЗАО ВРАТ, СЕКАО ДЕЛОВЕ ТЕЛА: Србина убио цимер - детаљи злочина у Немачкој

Foto: Društvene mreže

- Osumnjičeni i ubijeni Tutinac neko vreme su živeli zajedno u stanu u Bremenu, a sa njima je bio i još jedan muškarac iz Rumunije. Njih trojica su, navodno, radila u jednoj firmi koja se bavi građevinom - kaže dobro obavešten izvor i dodaje:

- Tog 13. juna osumnjičeni se, navodno, prvo posvađao sa Nenadom, da bi sukob eskalirao u tuču. Osumnjičeni je pretukao žrtvu iz za sada nepoznatog razloga, a u stanu u tom trenutku navodno je bio i rumunski državljanin. Nekoliko sati nakon tuče došlo je do zločina.

Kako objašnjava izvor, zločin je otkriven tek sutradan.

- Osumnjičeni ubica nakon što je zverski pretukao Tutinca, za koga svi tvrde da je bio "duša od čoveka i da nikome ništa nažao nije uradio", nije se tu zaustavio. Posle batina od kojih je Zečević bio plav i modar, A. H., navodno, nije stao, nego je uzeo nož i zaklao nesrećnog čoveka. Prerezao mu je grkljan - kaže dobro obavešten sagovornik i dodaje:

- Krv je počela da šiklja na sve strane po zidovima i nameštaju. Žrtva, nažalost, nije imala nikakve šanse da preživi. Pomahnitali ubica uzeo je nož i počeo da seče deo po deo nesrećnog čoveka. Izamasakrirao ga je. Prizor je bio stravičan...

Osumnjični ubica pobegao je nakon zverskog ubistva.

- Navodno, ubica je nakon zločina pobegao iz stana i nekoliko sati se krio u neposrednoj blizini. Zločin je otkriven nakon što je rumunski državljanin prijavio njihovom gazdi da je Nenad ubijen - kaže izvor i dodaje:

- Tada je gazda te građevinske firme otišao u stan i zločin je prijavljen policiji. Uviđaj je trajao satima, kao i potraga za osumnjičenim koji je kasnije lišen slobode i sada se nalazi u pritvoru.

Žitelji Tutina, ali i okolnih gradova, žale zbog gubitka Zečevića koji je po njima bio jedno savršeno biće.

- Bio je dobrica, čovek koji nije umeo reći neću ili ne, čista duša. Ne mogu da verujem da je neko mogao dići ruku na njega, na najboljeg među nama? Nešo naš dobri, laka ti ova crna zemlja i počivaj u miru i znaj da si na mnogo boljem mestu nego na ovom na kojem mi ostajemo. Najbolji zaslužuju samo najbolje, a mi svi možemo svedočiti da si bio jedan od najboljih koji su koračali ovim tutinskim ulicama - samo je jedan od mnogobrojnih komentara koji se mogao pročitati na društvenoj mreži Fejsbuk.

(Kurir)

BONUS VIDEO: KUĆA U KOJOJ JE ALEKSA UBIO OCA, BABU I DEDU: Policija na mestu zločina u Knjaževcu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Jedinstveni Egipatski Maldivi - Nikada povoljnije!