DEVOJČICA NAPRAVILA SPISAK ĐAKA KOJE ŽELI DA UBIJE: Policija odmah reagovala, čeka se Tužilaštvo

Novosti online

27. 05. 2023. u 23:00

DEVOJČICA starijih razreda beogradske osnovne škole "Milena Pavlović Barili" u svesci je napisala spisak imena đaka koje želi da ubije.

ДЕВОЈЧИЦА НАПРАВИЛА СПИСАК ЂАКА КОЈЕ ЖЕЛИ ДА УБИЈЕ: Полиција одмах реаговала, чека се Тужилаштво

Z. Grumić

Policija je preduzela mere i radnje i vrši proveru sa školskim psihologom.

Takođe, izvršene su i konsultacije sa Višim javnim tužilaštvom i čeka se nalog za dalje postupanje u vezi sa ovim slučajem, piše “Blic”.

Navodno, pored imena vršnjaka devojčica je nacrtala i nož, a ona je i ranije imala problematično ponašanje, prenosi Kurir.

Nakon dva masovna ubistva u OŠ "Vladislav Ribnikar" na Vračaru i u okolini Mladenovca, koja su se desila 3. i 4. maja, policija je sprovela akciju privođenja kako maloletnih osoba tako i odraslih zbog raznih vrsta pretnji da će počiniti istovetne masakre, a među njima bilo je i dece koja su kod sebe imala spiskove učenika koje navodno planiraju da ubiju.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

ŠPANCI U ČUDU: Rafael Nadal ponižen kao nikad do sada

ŠPANCI U ČUDU: Rafael Nadal ponižen kao nikad do sada

Novak Đoković dokazao je svima više puta da je najbolji teniser svih vremena. Dok pojedinci pokušavaju sve to da umanje i da ubace i Rodžera Federera u tu trku, srpski as nastavlja da dominira. Sada je jedan podatak pokazao koliko je on ispred svih, a to se nikako neće dopasti Rafaelu Nadalu i Karlosu Alkarazu.

04. 10. 2023. u 08:51

Komentari (0)

FIFA PUŠTA RUSE DA IGRAJU! ALI, TU JE NOVI USLOV: Ekipa ne može da se zove reprezentacija Rusije već ovako!