"NE MOGU SE PROBUDITI ISTA..." Potresni oproštaj profesorke mladića ubijenog u masakru u Mladenovcu

Novosti online

05. 05. 2023. u 23:19

PROFESORKA jedne srednje škole u Mladenovcu, oprostila od M. P., policajca van dužnosti koji je stradao u jučerašnjem nezapamćenom masakru, kada je Uroš Blažić (21) automatskom puškom usmrtio osmoro ljudi, a ranio najmanje 14.

НЕ МОГУ СЕ ПРОБУДИТИ ИСТА... Потресни опроштај професорке младића убијеног у масакру у Младеновцу

Foto: Novosti

- Ja ne mogu da se probudim ista, divni dečko, posle tvog odlaska - napisala je ona.

Ona je u dirljivoj objavi na svom fejsbuk profilu imala samo reči hvale za momka koji je juče ubijen u pucnjavi u školskom dvorištu.

- Kad profesorka uđe zamišljena u učionicu, a Milanče razvuče osmeh. "Kako ste, profesorka?". Dva sunca u oku za profesorku, blešte, da oteraju senku sa mog lica. "Uspeću ja!", obećavaš sebi i, posle nekoliko godina, ponosito se smešiš, Milanče, zauvek srcu prirastao.."Uspeo sam, profesorka!", a moje srce kao kosmos - napisala je profesorka u objavi, i dodala:

Foto: Printskrin/Fejsbuk

- Znaju li ljudi za ta sunca koja nam ostavite kad odete u život, i za naše strepnje: gde ste, jeste li srećni, da li ste sačuvali nevinost. Nikada, nikada prežaljen bićeš. Za osmeh mesto školskog zvona, poseban zauvek...hvala ti, Milanče".

Podsetimo, Uroš Blažić (21) ubio je osam osoba, a ranio najmanje 14, u masakru u okolini Mladenovca, drugom koje je šokiralo Srbiju za manje od 48 sati. Napadač je svoj krvavi pir počinio u sredu između 23 časa i ponoći u trouglu sela Malo Orašje, u opštini Smederevo i Dubona i Šepšin, u opštini Mladenovac. Nakon osam časova pronađen je i uhapšen u okolini Kragujevca, gde se krio kod rodbine.

BONUS VIDEO: BILI SU DIVNA DECA, A NAIŠAO MONSTRUM KOJI JE POKOSIO SVE: Meštanka Dubone kroz suze o masakru

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)