MRTVOG GA NAŠLA TETKA KOJU JE DOLAZIO DA POSETI: Detalji smrti mladića (20) na Čukarici - telo u krvi, zaglavljeno između ormana

J.D.Lj.

19. 04. 2023. u 21:00

BEŽIVOTNO telo D. R. (20) pronađeno je danas, u prepodnevnim satima, u lokvi krvi, u prostorijama Prihvatnog centra na Čukarici, na Obrenovačkom putu.

МРТВОГ ГА НАШЛА ТЕТКА КОЈУ ЈЕ ДОЛАЗИО ДА ПОСЕТИ: Детаљи смрти младића (20) на Чукарици - тело у крви, заглављено између ормана

N.Skenderija

Na lice mesta ubrzo su stigli Hitna pomoć, dvadesetak policajaca i zamenik višeg javnog tužioca u Beogradu, koji su nekoliko sati obavljali uviđaj i uzimali izjave od svedoke. Zbog i dalje misteriozne smrti mladića, Tužilaštvo je naložilo obdukciju tela sa toksikologijom, kako bi se utvrdilo da li je reč o samoubistvu ili o ubistvu.

Ispred Prihvatnog centra, u kojem više od 20 godina žive porodice raseljene sa Kosova i Metohije, se okupio veći broj tamošnjih stanara, koji su bili u neverici zbog onoga što se desilo.

- Izgubili smo jedan mladi život - kaže kroz suze jedna od tamošnjih stanarki. - Ne znamo tačno šta se, kako i kad dogodilo.

Kako saznajemo, mladić, čije je telo nađeno u prostorijama Centra, bio je čest gost.

- D. R. nije živeo ovde, ali je dolazio i posećivao rodbinu, odnosno brata i tetku - kaže naša sagovornica. - Znamo ga kao finog dečka i baš zbog toga nam je nejasno šta se desilo.

NAŠLA GA TETKA

KAKO saznajemo, beživotno telo mladića našla je njegova tetka, koju je često posećivao i koja je, ne sluteći nikakvo zlo, zajedno sa jednom devojkom koja živi takođe u Centru, izašla iz sobe da vidi da li D. R. dolazi. Onda je naišla na jeziv prizor...

Kako navode neki od stanara Centra, telo je nađeno u čudnom položaju. Navodno, D. R. je zatečen u lokvi krvi, zaglavljen između dva ormara. Prema jednoj verziji, D. R. se, navodno, ubio. Međutim, po drugoj verziji, sumnja se da se sa nekim "sporečkao" i da je ubijen.

- Stanari koji žive u ovim barakama znaju se dobro međusobno. Među nama nema nekih velikih problema, ali svi ovde i dalje u sebi nosimo strahote koje smo preživeli, izgubili i drage ljude i materijalna dobra, teško živimo. Sve to je na mnoge veoma uticalo, pa i na našu decu. Moguće da je nešto tom dečku "kliknulo" u glavi pa se odlučio da naudi sebi. A možda se, zaista, posvađao sa nekim pa je stradao. To će utvrditi istraga.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)