PRIČAO O EMPATIJI, A ĆERKU DRŽAO ZATOČENU DANIMA: Objava oca iz pakla na društvenim mrežama šokirala sve (FOTO)

Novosti online

02. 04. 2023. u 10:08

UROŠ Pašajlić koji je svoju ćerkicu (8) držao u štrokavom stanu na Zvezdari, samo 13 dana pre nego što da je bivša devojka prijavila za nasilje, na svom Fejsbuk profilu objavio je sliku na kojoj piše koliko je bitan rad na sebi kako bi se poboljšala efikasnost i empatičnost u međuljudskim odnosima.

ПРИЧАО О ЕМПАТИЈИ, А ЋЕРКУ ДРЖАО ЗАТОЧЕНУ ДАНИМА: Објава оца из пакла на друштвеним мрежама шокирала све (ФОТО)

Foto: Novosti/D. Milovanović

Naime, otac iz pakle stvarao je lažnu sliku o sebi na društvenim mrežama. Uroš ni na jednom svom profilu nema sliku ćerkice, te njegovi pratioci nisu imali pojma šta se krije iza zatvorenih vrata njegovog stana.

Foto: Printskrin/Fejsbuk

On je na svom Fejsbuk profilu objavio sliku na kojoj piše "Čitaj sebe, ne ljude oko sebe" uz opis - "samosvest i samoodraz su bitni za lični rast i razvoj. Dajući prioritet sopstvenom razumevanju od sebe, možemo postati više empatični, saosećajniji, i efikasniji u našim odnosima sa drugima".

Pokrenuta kontrola institucija

Zaštitnik građana je po sopstvenoj inicijativi, a na osnovu objava u medijima da je u beogradskom naselju Mirijevo otac godinama držao svoje dete u izolaciji u stanu u lošim higijenskim uslovima, ali i da je porodica od rođenja deteta na evidenciji Gradskog centra za socijalni rad Beograd, pokrenuo postupak kontrole zakonitosti i pravilnosti rada šest nadležnih organa.

Foto: D. Milovanović

Podsetimo, jeziv slučaj zlostavljanja deteta otkriven je kada je Beograđanka I. L. prijavila policijskoj stanici Palilula da ju je muž Pašajlić brutalno tukao, kao i da već duže vreme drži svoju ćerkicu kao roba. Žena je imala vidljive povrede, a prema prvim informacijama izjavila je da ju je nevenčani suprug glavom udario u nos i da je tako zadobila prelom.

- Ona je ispričala da ju je udario glavom u glavu i da misli da joj je slomio nos. Tada je ispričala i da on drži ćerkicu od osam godina godinama zatvorenu u stanu na Zvezdari. Ćerkicu je, kako je navela I. L, osumnjičeni dobio u braku sa drugom ženom - kaže izvor "Blica".

BONUS VIDEO: DETALjI POŽARA U KIKINDI: Nastradale osobe živele u kući kratko, poznat i uzrok

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (1)