OVO SU KATARINA I NENAD KOJI SU PRONAĐENI MRTVI: Muškarac ležao na ćebetu, ona pored njega - plinska peć samo što nije eksplodirala (FOTO)

B. G.

31. 03. 2023. u 12:18

U DVORIŠNOM stanu zgrade u Zrenjaninu pronađena su tela Nenada B. (25) i Katarine J. (23), koja je bila u četvrtom mesecu trudnoće.

ОВО СУ КАТАРИНА И НЕНАД КОЈИ СУ ПРОНАЂЕНИ МРТВИ: Мушкарац лежао на ћебету, она поред њега - плинска пећ само што није експлодирала (ФОТО)

Foto: Fejsbuk

Kako saznajemo, Nenad je iz Zrenjanina i radio je u jednom privatnom pogrebnom preduzeću, ali je dobio otkaz. Katarina je poreklom iz Ruskog Sela kod Kikinde. Nenad je imao majku, sestru, brata i polubrata, a sa Katarinom se, kako saznajemo, često selio.

- Bila je velika toplota, muškarac je ležao na ćebetu, mlađa žena pored njega, okrenuta prema zidu, u stanu nije bilo kreveta niti drugih stvari, očigledno su se ugušili usled velike toplote, plinska peć samo što nije eksplodirala - kaže komšija koji je obio bravu, u prisustvu policije i gazdarice, uz napomenu da nije bilo lako jer je ključ bio u bravi sa unutrašnje strane.

- Morao sam pajserom, tako je gazdarica, inače starija žena, rekla i dala saglasnost da tako uradim - dodao je komšija, potvrđujući da nesrećnu devojku i mladića niko od brojnih stanara u dvorišnim stanovima okolo nije ni čuo ni video.

 - Oni su se u stan uselili u prošlu subotu, jako su mi bili simpatični, htela sam da im ne naplatim kiriju, samo da redovno plaćaju dažbine i dogovor je bio da Nenad, tako mi je rekao da se zove, u ponedeljak dođe na konačan dogovor i eto - kaže za "Novosti" 83-godišnja vlasnica stana.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024