DEVOJČICU (13) OBLJUBIO DRUG IZ ŠKOLE? Užas u Beogradu - Majka tvrdi da je pročitala jezive poruke

Novosti online

30. 03. 2023. u 08:09

"U JEDNOM trenutku sam uključila njen mobilni telefon i počela da se dopisujem sa drugaricama u njeno ime. Tad sam doživela šok. Saznala sam da je moja ćerka silovana!".

ДЕВОЈЧИЦУ (13) ОБЉУБИО ДРУГ ИЗ ШКОЛЕ? Ужас у Београду - Мајка тврди да је прочитала језиве поруке

Foto: N. Skenderija/Depositphotos/Ilustracija

Ovim rečima, započinje svoju potresnu ispovest D. N., majka devojčice (13) koju je, kako se sumnja, maloletni A. B. obljubio početkom februara 2023. godine u Beogradu, piše Blic.

Ovaj slučaj prijavljen je policiji i Višem javnom tužilaštvu odeljenju za maloletnike 22. marta u policijskoj stanici u Surčinu.

- Obavešten je zamenik tužioca Višeg javnog tužilaštva u Beogradu - Odeljenje za maloletnike, koji se izjasnio da se maloletni A. B. sasluša u svojstvu osumnjičenog za krivično delo - obljuba sa detetom i da se prijava prosledi redovnim putem nadležnom tužilaštvu, što je i urađeno - kaže izvor.

Kako saznajemo iz Tužilaštva, protiv A. B. će biti podneta krivična prijava i provere će se vršiti redovnim putem.

Prema rečima majke devojčice, njenu ćerku obljubio je njen vršnjak početkom februara, a zastrašujuće seksualno zlostavljanje otkrila je nakon što je devojčica počela da se drugačije ponaša.

Kako navodi, u jednom trenutku je uključila ćerkin mobilni telefon i počela da se dopisuje sa njenim drugaricama ni ne sluteći šta će saznati.

- Tad sam doživela šok. Prvo su joj pretili da će ubiti mene, a druga ucena je bila da će joj ubiti celu porodicu. Pretili su joj da će nas seckati delić po delić - objašnjava ona.

Kako tvrdi, ona je odmah otišla u policiju i prijavila.

- Moja ćerka i dalje ima strašne snove u kojima joj se vraćaju scene iz kobnog dana. Od 24 časa, muž i ja spavamo po sat vremena. Ćerka nam je pod lekovima - rekla je ona.

D. N. je ispričala da je saznala da je dečak A. B. u jednom trenutku sumnjao da njena ćerkica ima snimak na kojem se navodno vidi kako je seksualno zlostavlja, zbog čega ju je, kako tvrdi naša sagovornica, napao.

- Oteo joj je telefon i sa drugarima lupao šamare - ispričala je majka devojčice.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (4)