MALA LANA (8) SA ZVEZDARE IMA SAMO 15 KG: Pronađena neuhrađena i zakržljala, ne govori, hrane je kao bebu

Novosti onlajn

29. 03. 2023. u 22:46

CELA Srbija, ali i region bili su šokirani otkrićem da je otac Uroš Pašajlić godinama držao u zatočeništvu ćerku Lanu (8) i to u uslovima koji nisu bili adekvatni ni za životinje, a kamoli mlado ljudsko biće

МАЛА ЛАНА (8) СА ЗВЕЗДАРЕ ИМА САМО 15 КГ: Пронађена неухрађена и закржљала, не говори, хране је као бебу

Foto: Novosti/MUP

Dete je pronađeno bukvalno u poslednjem momentu, neuhranjeno i zakržljalo. Ekspresno, otac zlostavljač je uhapšen, dok je ćerkica Lana u teškom stanju odvezena u bolnicu. 

- Lana ne govori, prestravljena je i zatvorena, potpuno neuhranjena, ima oko 15 kilograma. Zaostala je u razvoju, hrane je kao bebu, na neku sondu i infuziju, organizam joj se tek navikava na hranu - kaže dobro upućen izvor za medije.

Otac zlotvor dete nije dete izvodio napolje niti je mala Lana ikada bila kod lekara. 

- Sledi joj mukotrpan i dugotrajan rad sa lekarima i psiholozima, jer je praktično preskočila celu jednu etapu u razvoju - kaže izvor iz bolnice u kojoj se brinu o nesrećnoj devojčici.

Podsećamo, oca zlostavljivača otkrila je policiji Uroševa ljubavnica, Ivana L. koja je slomljenog nosa došla u policiju da prijavi nasilje. Zgranutom policajcu tada je otkrila da njen ljubavnik u iznajmljenom stanu godinama krije ćerku.

(Informer)

BONUS VIDEO: VODENI TOPOVI I SUZAVAC -  Pogledajte sukobe u Lionu na protestima protiv reforme penzionog sistema

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (2)