ŽENA SVAKI DAN PLAKALA NA STEPENICAMA, A ONDA NESTALA: Komšije sa Zvezdare progovorile o majci zlostavljane devojčice

Novosti online

28. 03. 2023. u 09:08

ZLA sudbina devojčice (8) sa Zvezdare uznemirila je čitavu Srbiju, a sada isplivavaju novi detalji ovog stravičnog slučaja.

ЖЕНА СВАКИ ДАН ПЛАКАЛА НА СТЕПЕНИЦАМА, А ОНДА НЕСТАЛА: Комшије са Звездаре проговориле о мајци злостављане девојчице

Foto: D. Milovanović/Profimedia/Ilustracija

Za stravično zlostavljanje devojčice saznalo se nakon što je I. L. 24. marta prijavila policiji da je pet dana pre toga pretrpela stravične batine od nevenčanog partnera, a između ostalog navela je da on godinama maltretira i drži kao roba sopstveno dete koja živi u kadi.

- Devojčica, koja nije videla svetlost dana godinama unazad, zverski je mučena i navodno je živela u kadi svog kupatila. Nije znala ni da hoda, ni da govori, a zasigurno je preživela pakao, a koliko se sećamo, njena majka 2017. tukla je svoju majku, a devojčicinu babu - kažu stanari zgrade u kojoj se odvijao nezapamćeni horor i dodaju:

- Ne sećamo se tačno slučaja i kako se to dogodilo, ali je presuda bila takva da je devojčicina majka završila na lečenju u specijalnoj ustanovi. Tada je starateljstvo nad trogodišnjom devojčicom pripalo monstrumu od oca koji po svemu sudeći nije mario za nju.

Komšije navode da su majku devojčice poslednji put videli pre tri godine.

- Znamo da je pre tri godine tukao svoju ženu, majku devojčice, nasilje je tada prijavljeno i od tada je nismo videli, kao da je nestala - kažu komšije i dodaju:

- Sećam se da smo tada viđali plavu ženu kako svaki dan sedi na stapenicama i plače, to je bila majka devojčice, a iz tog stana su s vremena na vreme dopirali krici, ali mi nismo znali da je to dete. Mislili smo da je žena. Do sada smo tri puta zvali policiju, kada bismo čuli te jauke, ali oni bi došli do vrata i otišli.

Oni tvrde da se osumnjičeni, za kojim policija intenzivno traga, nije družio ni sa kim iz zgrade.

- Osumnjičeni se nije ni sa kim družio, bio je nadmen i pričalo se da se bavi nekim kriminalnim poslovima vezano za drogu. Delovao je opasno i niko nije ni hteo da se petlja s njim - kažu oni.

Komšija koji je prijavljivao nasilje kaže za Kurir da je on pre četiri godine primetio da nešto nije u redu.

- Osumnjičeni je poslednje četiri godine dolazio jednom u tri meseca sa punim kesama iz marketa, ali se nije zadržavao, baš smo ga retko viđali. Moguće i da je samo ostavljao kese i nakon toga odlazio, a dete jadno bilo samo tu, gladno, žedno... - rekao je on.

(Kurir)

BONUS VIDEO: VELIKA TRAGEDIJA KOD BAČKE TOPOLE - Prvi snimci nakon požara u kom je stradalo dvoje dece

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (3)

ZBOG OVOGA JE ĐOKOVIĆ OTPUSTIO IVANIŠEVIĆA? Da li je ovo kap koja je prelila čašu... (VIDEO)