OVO JE OTAC KOJI JE DRŽAO ĆERKU U KADI U MIRIJEVU: Dete pronađeno iznemoglo i pregladnelo (FOTO)

Novosti onlajn

27. 03. 2023. u 19:34

BEOGRADSKA policija traga za Urošem P.(38), koji je svoju ćerku (8) u poslednjih pet godina držao zarobljenu u stanu u naselju Mirijevo.

ОВО ЈЕ ОТАЦ КОЈИ ЈЕ ДРЖАО ЋЕРКУ У КАДИ У МИРИЈЕВУ: Дете пронађено изнемогло и прегладнело (ФОТО)

Foto: Printskrin

Nesrećna devojčica zatečena je jedva živa i neuhranjena, u kadi u zaključanom kupatilu, a oko nje su bili buđavi ostaci hrane i razbacane stare stvari.

Za horor u Mirijevu saznalo se u petak, 24. marta, kada je Uroševa ljubavnica Ivana L. (46) došla u policijsku stanicu i pijavila da ju je on pretukao.

Foto: Printskrin

- Reč je o dugogodišnjoj zavisnici od droge. Imala je polomljen nos i podlive ispod oba oka. Kazala je da ju je Uroš udario glavom u lice još 19. marta, ali da ju je držao zatočenu u stanu narednih pet dana, kad je uspela da pobegne, pa je odmah došla u policijsku stanicu. Usledio je šok kad je kazala inspektorima da Uroš drži kao roba čak i svoju maloletnu ćerku, koja godinama nije izašla iz stana - rekao je izvor iz policije.

Patrola odmah upućena u zgradu u Ulici Ružice Sokić, gde osumnjičeni već deset godina živi kao podstanar.

foto: Novosti

- Na vratima stana u prizemlju nije bilo kvake, a u cilindru brave je bio polomljen ključ, pa su policajci nasilno ušli unutra. Odmah ih je zapahnuo jeziv smrad, stan je bio pun đubreta i razbacane odeće i obuće. Iz kupatila su se čuli tihi jecaji, ali su vrata bila zaključana, pa su ih policajci razvalili. Ostali su u šoku kad su videli jezivo mršavu devojčicu kako leži u kadi. Oko nje su bili ostaci nekih grickalica i buđave hrane, a u cevi je bila zaglavljena fotografija na kojoj su ona i njen otac. Kao da je monstrum hteo da dete uvek ima u vidu ko mu je naparavio pakao od života - opisuje izvor, i dodaje:

- Devojčica nije bila u stanju da stoji niti da govori, a možda nikada nije ni naučila, to će se tek utvrditi... Bila je neuhranjena, slaba, policajci nisu mogli da dođu sebi od šoka i tuge. Odmah je obaveštena Hitna pomoć, koja je prevezla dete u bolnicu. Lekari su bili isto tako zgranuti kad su videli u kakvom je stanju, svi su zaplakali...

BONUS VIDEO: (UZNEMIRUJUĆE) POJAVIO SE NOVI SNIMAK - Muškarac prebio ženu na pijaci na Karaburmi

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (4)

DANAS JE DOBAR DAN ZA SRBIJU: Vučić se oglasio sa važnim vestima (FOTO)