"U BOLNICI PLAKALI KADA SU JE VIDELI": Devojčica (8) koju je otac držao zatočenu u stanu bila izgladnela i zapuštena

Novosti online

27. 03. 2023. u 12:55

DEVOJČICA (8) koju je otac U. P. (38) do pre tri dana držao zatočenu u stanu kao roba bila je u jako teškom stanju kada ju je pronašla policija.

У БОЛНИЦИ ПЛАКАЛИ КАДА СУ ЈЕ ВИДЕЛИ: Девојчица (8) коју је отац држао заточену у стану била изгладнела и запуштена

Foto: Novosti

Kako se saznaje, dete je po dolasku u bolnicu bilo dehidrirano, izgladnelo i zapušteno, da kada su je videli dežurni doktori, svi su zaplakali!

Prema informacijama, brigu o devojčici je preuzelo Prihvatilište za decu, nakon što je primljena u bolnicu kada ju je policija zatekla zatvorenu u stanu u kojem je živela sa ocem.

 - Ona je bila u stanu sa ocem koji joj je povremeno davao hranu. Devojčica je po dolasku u bolnicu bila jako loše, dehidrirana, neuhranjena. Kada su joj doktori dali da jede izgledala je kao da nije ništa jela mesecima. Da je ostala u tom stanju još pet dana, pitanje je da li bi preživela - kaže izvor upoznat sa slučajem.

Devojčica je bila premršava za svoj uzrast.

Podsetimo, jeziv slučaj zlostavljanja deteta otkriven je kada je Beograđanka I. L. prijavila u policijskoj stanici Palilula da ju je muž U. P. brutalno tukao, kao i da već duže vreme drži svoju ćerkicu kao roba.

Žena je imala vidljive povrede, a prema prvim informacijama, izjavila je da ju je nevenčani suprug glavom udario u nos i da je tako zadobila prelom.

- Ona je ispričala da ju je udario glavom u glavu i da misli da joj je slomio nos. Tada je ispričala i da on drži ćerkicu od osam godina godinama zatvorenu u stanu na Zvezdari. Ćerkicu je, kako je navela I. L., osumnjičeni dobio u braku sa drugom ženom - kaže izvor.

(Blic)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (6)

BORIŠA SIMANIĆ ŠOKIRAO SVE! Evo šta je izjavio reprezentativac koji je izgubio bubreg igrajući za Srbiju (VIDEO)