VELIKA ZAPLENA DROGE U CRNOJ GORI: Pronađena tri džaka puna skanka, policija traži "vlasnike"

Tanjug

27. 03. 2023. u 11:22

SLUŽBENICI crnogorske granične policije su, u naselju Podhum, otkrili nešto manje od 90 kilograma marihuane, saopšteno je danas iz policije.

ВЕЛИКА ЗАПЛЕНА ДРОГЕ У ЦРНОЈ ГОРИ: Пронађена три џака пуна сканка, полиција тражи власнике

Foto: Profimedia/Ilustracija

Droga je, navodi se, otkrivena juče sakrivena u tri veća džaka u kojima se nalazilo više "pvc pakovanja sa sadržajem biljne materije tamnozelene boje za koju se sumnja da je opojna droga skank, ukupne težine od oko 87 kilograma".

Pronađena opojna droga je izuzeta i predata kriminalističkoj policiji Odeljenja bezbednosti Podgorica, koja preduzima dalje mere i radnje na identifikaciji osoba koje se dovode u vezu sa navedenom opojnom drogom.

BONUS VIDEO: TURSKI DRŽAVLjANI PALI SA 220 KG MARIHUANE - Akcija MUP-a u Sremskoj Mitrovici

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)