"UDRI, UBIJ": Pojavio se snimak tuče navijača na Novom Beogradu (VIDEO)

Novosti online

23. 03. 2023. u 12:52

U TUČI navijača "delija" i "grobara" sinoć oko ponoći na Novom Beogradu teško je povređen Nikola Ž. kome se lekari bore za život.

УДРИ, УБИЈ: Појавио се снимак туче навијача на Новом Београду (ВИДЕО)

Foto: S.J.M

Pored Nikole, povrede je zadobilo još nekoliko mladića.

Snimak tuče objavljen je na društvenim mrežama, a na njemu se čuje: "Udri, ubij!".

Podsetimo, u Bloku 63, kod garaža zgrade u Gandijevoj 74, pretučena je grupa navijača Partizana.

- Sinoć oko 23.15 čula se vika i tuča sa tog mesta. Kad sam sišao jedan momak je baš bio povređen, ležao je na betonu pored ulaza u garažu i glava mu je bila razbijena - priča komšija koji je prvi pozvao policiju i Hitnu pomoć. - I drugi su imali povrede, još jedan je udaren u glavu i sedeo je na stepenicama, a treći se žalio na ruku. Dvoja kola Hitne pomoći su bila i ovog što je najteže povređen prvog su odvezli. Odneli su ga na nosilima. Kažu da mu je izgleda pukla lobanja i da je kritično.

Komšija je rekao i da je navijača Partizana, koji su sedeli, bilo do desetak, a da je napadača bilo bar 20. Dojurili su sa drvenim letvama i njima ih udarali, a ovi nisu imali gde da beže, jer je iza zid. Zatim su svi napadači otrčali i pobegli u pravcu parkinga i Vojvođanske ulice. Kako komšija kaže, ceo napad trajao je oko minut.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

OGLASILO SE TUŽILAŠTVO U ZAJEČARU O SMRTI BRATA OSUMNJIČENOG ZA UBISTVO DANKE ILIĆ: Još nije stigao zapisnik o obdukciji tela