ZVERSTVO U SELU RADOJEVO: Mučili i silovali ženu - u selu muk nakon zločina

Богољуб Грујић
Bogoljub Grujić

18. 03. 2023. u 15:36

Selo Radojevo u blizini granice sa susednom Rumunijom, u opštini Nova Crnja u Srednjobanatskom okrugu, nemo je nakon događaja koji se dogodio u četvrtak 16. marta tokom noći, kada su dvojca nasilnika, tridesetdvogodišnji Lj. N. I njegov maloletni sedamnaestogodišnji prijatelj, po svemu sudeći, obojca su takođe iz ovog sela, upali u porodičnu kuću S. K. (68), mučili je, zverski silovali i na kraju, opljačkali i pobegli.

ЗВЕРСТВО У СЕЛУ РАДОЈЕВО: Мучили и силовали жену - у селу мук након злочина

Foto: Fejsbuk

Lj.N. i maloletnik su prema nezvaničnim potvrdama policije, u petak 17. marta otkriveni i uhapšeni, a zatim saslušani u Višem javnom tužilaštvu u Zrenjaninu, koje se do sada, nije oglašavalo povodom ovog zverskog čina u inače mirnom i pitomom Radojevu.

U selu muk, niko ne zna šta se tačno desilo i kako su nasilnici ušli u kuću S.K. koja je sahranila supruga i dva sina i od tada u porodičnoj kući živi sama - kaže sredovečni meštanin Radojeva, uz napomenu da iako penzioner, radi na poslovima obezbeđenja i kada se sve dogodilo, nije bio kod kuće.

- Ostavite jadnu ženu, život je nije mazio, preživela je traume i sahranila sinove, a sad da joj se desi i ovo, neka policija radi svoj posao i utvrdi šta se tačno desilo - dodaje uplakana i vidno potresena žena iz Radojeva.

Prema nekim nezvaničnim pričama dvojca uhapšenih nasilnika, dobro su znali za tragičnu životnu sudbinu svoje žrtve, ukrali su joj novac i neke vredne stvari koje je u kući imala, zverski je silovali i čak nožem po telu urezali svoje inicijale.

Komšija kojeg je navodno u petak ujutro S.K. o svemu što je preživela u svom porodičnom domu obavestila, nije bio raspiložen za bilo kakve izjave, uz potvrdu da je sve što zna, ispričao policijskim inspektorima, a navodno silovatelji su nakon monstruoznog čina, žrtvu ostavili da leži u lokvi krvi u kući, a ona je tek ujutro prikupila malo snage, pridigla se i pozvala komšiju, koji je pozvao Hitnu pomoć.

S.K. je prevežena u zrenjaninsku bolnicu, gde su koj konstatovane brojne teške telesne povrede, a naknadnom analizom utvrđeno je i da je silovana.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (4)

POLICIJA BLOKIRA PRILAZ: Stigao bager u dvorište kuće gde je nestala mala Danka (FOTO/VIDEO)