UBIJENA MARINA ISPRAĆENA DO VEČNE KUĆE: U Trešnjevici sahranjena žena kojoj je nožem presudio pomahnitali pastorak (FOTO)

Зорана Рашић
Zorana Rašić

07. 02. 2023. u 21:12

ŽENA koju je krvnički nožem ubio 23. godišnji mladić, Marko P. iz Trešnjevice kod Paraćina, najviše zbog toga što je bila u dugogodišnjoj vezi sa njegovim ocem, sahranjena je danas na seoskom groblju u tom selu.

УБИЈЕНА МАРИНА ИСПРАЋЕНА ДО ВЕЧНЕ КУЋЕ: У Трешњевици сахрањена жена којој је ножем пресудио помахнитали пасторак (ФОТО)

Foto: Z. Rašić

Svi meštani ovog podjuhorskog sela sa leve strane Velike Morave kažu da je Marina bila „jednom čovek“ i da je stradala „na pravdi boga“, od ruke sina čoveka sa kojim je živela skoro deset godina, tako da su ih svi smatrali bračnim parom mada nisu bili venčani i živeli su svako u svojoj kući.

Foto: Fejsbuk

Ubijena Marina sa Milošem P.

Podsetimo, nakon što je  5. februara uveče upao u njenu kuću i izbo je nožem, ubica je ostavio nesrećnu ženu usmrćenu i krvavu u krevetu, a zatim je polupao i uništio većinu stvari u kući kao da je nešto tražio.

Potom se vratio u svoju kuću udaljenu nekoliko stotina metara i  napao oca Miloša (57) nožem želeći i njega da ubije. Otac je, na sreću, uspeo da pobegne i spase se i pored četrdesetak uboda koje je zadobio, a Marko se ujutru hvalio kako je zaklao Marinu pre nego što je sam otišao u policiju da se prijavi.

Nesrećnu ženu do večne kuće, pored ćerke Violete i sestre Jasmine, ispratili su i brojni rođaci, prijatelji i ostali meštani.

BONUS VIDEO - PSIMA SEKLI GLAVE I ZAMRZAVALI IH: Stravične slike iz borskog prihvatilišta za životinje

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024