PRVE FOTOGRAFIJE SA MESTA GDE SE DOGODIO HOROR NA VRAČARU: Ovde je pronađeno telo muškarca, evo šta komšije kažu o stradalom (FOTO)

J.D.Lj.

03. 02. 2023. u 17:10

ŽITELjI Vračara gde je jutros nađeno telo D. V, koji je preminuo pod za sada sumnjivim okolnostima kažu da ne znaju ko je pronašao starijeg čoveka koji je živeo sam.

ПРВЕ ФОТОГРАФИЈЕ СА МЕСТА ГДЕ СЕ ДОГОДИО ХОРОР НА ВРАЧАРУ: Овде је пронађено тело мушкарца, ево шта комшије кажу о страдалом (ФОТО)

Foto: Z.Jovanović Mačak

- Čuli smo policiju i Hitnu pomoć koji su nam rekli da je komšija nađen mrtav u stanu. Bilo nam je žao što je preminuo, ali smo se kasnije šokirali kad smo čuli da je deda imao uvodne rane po celom telu - kaže jedan od komšija, dok drugi dodaje:

- Živeo je sam, uvek je bio nasmejan, veseo, i baš sam ga video juče delovao je veoma raspoloženo.

Foto: Z.Jovanović Mačak

Kako navode stanari ove vračarske zgrade, policija je satima radila uviđaj.

- Ne znamo ko je prijavio da je komšija mrtav, ali znamo da je živeo sam i da je imao decu koja ga obilaze - kažu oni.

- Videli smo da su ga stavili u crnu kesi i odveli pogrebnim kolima na obdukciju, gde će videti da li je ubijen. Čuli smo da je bilo krvi po stanu i da je čovek bio krvav.

Foto: Z.Jovanović Mačak

Takođe, komšije su dodale da je policija potom zapečetila stan.

- Ne znam zbog čega bi njega neko ubio, bio je miran čovek, penzioner. Od kad ga znam bio je u penziji, jedino zbog toga ako ga neko nije ubio, ali opet naša zgrada ima i sigurnosna vrata i ne može da se uđe tako lako, možda je tog ko mu je naudio poznavao.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024