POZNATO DA LI NAĐENO TELO PRIPADA ANI VOLŠ: Identifikovan leš pronađen bllzu kuće Brajanove majke

Novosti online

28. 01. 2023. u 17:50

U ČETVRTAK popodne po lokalnom vremenu na plaži kod mesta Marblhed u Masačusetsu, blizu kuće majke Brajana Volša, pronađeni su ljudski ostaci, a policija je tokom jučerašnjeg dana ispitivala o kome se radi, jer nije bila isključena ni mogućnost da pripadaju Ani Volš.

ПОЗНАТО ДА ЛИ НАЂЕНО ТЕЛО ПРИПАДА АНИ ВОЛШ: Идентификован леш пронађен бллзу куће Брајанове мајке

Foto: Fejsbuk

U međuvremenu je utvrđena identifikacija i telo pripada muškarcu Majkl Greju koji je nestao 11. decembra, prenosi boston25news.

Ranije ovog meseca, državna policija i lokalni ronilački timovi intenzivno su tražili Greja u vodi pored plaže Juniper u Salemu.

Ljudske ostatke koji su duže vreme bili u moru, podsetimo, pronašla je žena koja je šetala psa koji je osetio čudan miris i otrčao a vlasnica ga je pratila.

- Hoću da budem precizan, ostanici nisu bili prepoznatljivi kao osoba. Ali, znao sam da je to telo, izjavio je sin žene koja je pronšla ljudske ostatke za američki NBC Boston.

Mesto Marblhed nalazi se tridesetak kilometara od Kohaseta, varošice u kojoj je živela porodica Volš.

Ana Volš, rođena Beograđanka i majka troje dece nestala je 1. januara, a u međuvremenu je njen suprug Brajan Volš uhapšen i optužen za ubistvo.

Policija je pronašla mnogo dokaza protiv Brajana Volša koji ga vezuju za nestanak i moguće ubistvo Ane Volš, ali njeno telo nije do sada pronađeno.

(Alo)

BONUS VIDEO:

PUCNjI U AMBASADI: Snimak napada na službenike ambasade Azerbejdžana u Teheranu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ZBOG OVOGA JE ĐOKOVIĆ OTPUSTIO IVANIŠEVIĆA? Da li je ovo kap koja je prelila čašu... (VIDEO)