TELO U BLIZINI KUĆE MAJKE BRAJANA VOLŠA: Policija utvrđuje da li je reč o Ani

E. H.

28. 01. 2023. u 06:50

TELO nepoznate osobe isplivalo je u četvrtak oko 16 sati na plaži u blizini luke Salem, koja se nalazi na desetak kilometara od bostonskog naselja u kom živi majka Brajana Volša Dajana Volš.

ТЕЛО У БЛИЗИНИ КУЋЕ МАЈКЕ БРАЈАНА ВОЛША: Полиција утврђује да ли је реч о Ани

Foto: Instagram/anawalshe/Craig F. Walker/The Boston Globe via AP, Pool

Kako prenose američki mediji, policija pokušava da utvrdi identitet osobe. Telo je pronađeno na obali, a otkrila ga je žena koja živi u blizini.

 - Nadležni istražuju mesto na kom je pronađeno telo. Žena koja je pozvala policiju, ispričala je da je telo videla na samom ulazu na plažu, kada je izašla da prošeta psa - informacije su koje stižu iz Amerike.

Za sada nije saopšten pol pronađene osobe, ali se navodi da je pronađen šal na njemu i da je skoro raspadnuto. To ukazuje da je duže bilo u vodi.

Pojedini mediji spekulišu da je možda reč o nestaloj Beograđanki Ani Volš (39), za čije je ubistvo optužen njen suprug Brajan (47), ali mala je verovatnoća da je reč o njoj. Brajanu se na teret stavlja da je Anu ubio u podrumu kuće, koju su poslednjih nekoliko godina iznajmljivali u naselju Kohaset, blizu Bostona. Tužilaštvo tvrdi da ju je usmrtio 1. januara, a da je zatim njeno telo raskomadao i bacio na deponiju, koja spaljuje smeće, u blizini kuće njegove majke.

Pretražujući deponije istražitelji su na jednoj od njih pronašli krvave džakove, garderobu i nakit, kao i kovid-propusnicu na ime Ane Volš. Otkrivena je testera na kojoj je njen DNK, a u podrumu porodične kuće pronađen je krvav nož.

BONUS VIDEO:

PUCNjI U AMBASADI: Snimak napada na službenike ambasade Azerbejdžana u Teheranu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna