OTVORIO SAM KESU I VIDEO GLAVICU DETETA: Zoran iz Zemuna pronašao telo bebe u zamrzivaču - "Ni keruša ne ostavi svoje kučiće"

J. D. Lj.

21. 01. 2023. u 15:49

BOŽE, ne znam šta je to snašlo mene i moju porodicu, ali ovo je strašno. Molim Boga da nađe pravog krivca i kazni ga po zakonu. Keruša ne ostavi svoje kučiće. Vrati se, pogleda ih, i reaguje, a kamoli majka.

ОТВОРИО САМ КЕСУ И ВИДЕО ГЛАВИЦУ ДЕТЕТА: Зоран из Земуна пронашао тело бебе у замрзивачу - Ни керуша не остави своје кучиће

N. Skenderija

Ovako za "Novosti" kaže Zoran M, koji je pre tri dana pronašao u svom zamrzivaču telo bebe u porodičnoj kući u Zemunu.

Zoran M. tvrdi da su samo on i supruga Lidija M. za kojom intenzivno tragaju istražni organi, imali pristup pomenutom zamrzivaču, u sporednoj prostoriji njihove kuće u Šturmovoj ulici u Zemunu.

Zoran kaže da su i on i Lidija, inače njegova sada već bivša supruga, sa kojom nije zvanično razveden, ali su se razišli još proletos, stavljali i zamrzavali određeno povrće i voće u zamrzivaču.

- Zamrzivače je počeo da se kvari, i majstor je rekao da ga ispraznim do kraja, što sam i uradio. Sve sam izvadio iz zamrzivača, a onda i nešto upakovano u kese, što mi je ličilo na hleb, što je Lidija umela da ostavlja u frižideru - kaže Zoran M.

- Kad sam otvorio kese, nažalost, prvo sam video glavicu deteta, a onda i sve ostalo i šokirao se. Sve sam odmah prijavio policiji i Hitnoj pomoći, i moram da vam kažem da mi nije dobro posle svega. 

Zoran M. sa Lidijom ima četvoro dece, od kojih najmlađe ima dve, a najstarije 23 godine. 

Od kako se desio incident, Zoran M. ne može da dođe sebi, a komšije imaju o njemu samo reči hvale, dok o Lidiji M, njegovoj još uvek zvaničnoj supruzi, kažu da je bila vrlo "šarena", da je volela da "švrlja", i da nije baš brinula o porodici. 

Policija i istražni organi intenzivno tragaju za njom, a komšije kažu da ako je ispravna, posle dva dana velike medijske ujdurme i svega što se desilo, prijavila bi se policiji, dala svoju krv i DNK, i potvrdila da nije ona ta koja je tek novorođenu bebu stavila na dno zamrzivača ispod povrća i voća. 

BONUS VIDEO: MESTO UŽASA NA BEŽANIJI - Tela dve sestre pronađena u stanu, komšije ih danima nisu videle

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna