UROŠU SE BORE ZA ŽIVOT: Hici ga pogodili u stomak i pluća - novi detalji pucnjave u Rakovici

Z.U.

11. 01. 2023. u 16:30

UROŠ G. (22), koji je preksinoć oko 20 sati teško ranjen u Rakovici, zadobio je povrede opasne po život, a kako saznajemo hici ispaljeni iz vatrenog oružja su ga pogodili u stomak i pluća.

УРОШУ СЕ БОРЕ ЗА ЖИВОТ: Хици га погодили у стомак и плућа - нови детаљи пуцњаве у Раковици

Foto: Novosti Online

Pretpostavlja se da je mladić ranjen u dvorištu osnovne škole, a da je potom povređen trčao niz ulicu nekoliko stotina metara.

Povređeni Uroš G. je privatnim vozilom dovezen na VMA. Njega su posle pucnjave u "mercedes" stavila dvojica mladića i dovezla ga do bolnice. Policija je identifikovala tu dvojicu i utvrđuje se njihova uloga u pucnjavi.

Kako mediji nezvanično prenose, ljudi iz komšiluka ispričali su da se čula pucnjava, a zatim i da su videli momka koji je počeo da beži iz školskog dvorišta. Istakli su da ne poznaju mladića po imenu, ali da postoji mogućnost da on nije iz njihovog kraja.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

IZBODEN MUŠKARAC U KRUŠEVCU: Lekari mu se bore za život