SUŽAVA SE KRUG OKO UBICE IVANE KRIVOKAPIĆ: Ako se DNK osumnjičenog poklopi sa onim nađenim na mestu zločina na Zvezdari - sledi hapšenje

Z.U.

09. 01. 2023. u 22:20

SUŽAVA se krug oko osumnjičenog za ubistvo studentkinje Ivane Krivokapić (26) iz Lovćenca, čije je telo pronađeno 24. decembra prošle godine u iznajmljenom stanu na Zvezdari.

СУЖАВА СЕ КРУГ ОКО УБИЦЕ ИВАНЕ КРИВОКАПИЋ: Ако се ДНК осумњиченог поклопи са оним нађеним на месту злочина на Звездари - следи хапшење

Foto: Fejsbuk

Kako saznajemo, za sada niko nije uhapšen, ali je osumnjičeni za ubistvo studentkinje pod nadzorom. 

Trenutno se čekaju rezultati DNK analize, i eventualno podudaranje DNK profila osumnjičenog sa biološkim tragom sa lica mesta. Ukoliko analize pokažu podudaranje DNK profila osumnjičenog sa biološkim tragom sa lica mesta, uslediće hapšenje.

Podsetimo, rezultati obdukcije su pokazali da je devojka ugušena, a poslednji pozivi i poruke, koje je razmenjivala, uputili su istragu u određenom pravcu. Takođe, analiza određenih snimaka sa video-nadzora zgrada u široj okolini ukazali su i na mogućeg počinioca. Osnovano se sumnja da je ta osoba bila bliska sa devojkom i da ju je ona dobrovoljno pustila u stan. Iako su vrata bila zaključana, ključ nije pronađen tokom uviđaja u stanu, pa se pretpostavlja da ga je ubica poneo sa sobom.

Foto: Fejsbuk

Iako je smrt devojke od početka bila sumnjiva, tek sa toksikološkim nalazima i kompletnim rezultatima obdukcije postalo je jasno da je reč o zločinu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

RUS, OLIMPIJSKI ŠAMPION, ŠOKIRAO SVET: Oni koji dele sankcije Rusima - ovo nisu mogli ni da sanjaju