PRIŠAO JOJ S LEĐA I IZBO JE NOŽEM: Sinoć u dom zdravlja u Obrenovcu primljena devojka sa više ubodnih rana

Novosti onlajn

05. 12. 2022. u 07:51

U DOMU zdravlja u Obrenovcu noćas dva sata nakon ponoći pomoć je zatražila M. A. (26) tvrdeći da je izbodena u parku u naselju Skela.

ПРИШАО ЈОЈ С ЛЕЂА И ИЗБО ЈЕ НОЖЕМ: Синоћ у дом здравља у Обреновцу примљена девојка са више убодних рана

Foto: Novosti Online

Kako mediji saznaju, njoj su lekari konstatovali dve ubode rane u grudi i nogu. Nakon lekarske pomoći puštena je na kućno lečenje.

- Policiji je rekla da je noćas krenula kod svog dečka i sela je u parku na klupu kako bi se odmorila. Tada joj je sa leđa prišao muškarac i ubo je dva puta. Ona je tvrdila da ne zna motiv niti napadača. Ono što je sumnjivo jeste da policija na tom mestu nije našla krv niti oružje kojim je napadnuta - kaže naš izvor blizak istrazi.

Kako saznajemo, lekari su konstatovali lake telesne povrede i policija radi na rasvetljavanju ovog slučaja.

M. A. inače živi u Skeli kod Obrenovca, a državljanka je Nemačke.

(Telegraf)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

"POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA" Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

- POGLEDAJTE sa kakvim bolesnim lažovima imamo posla, pogledajte, poštovani građani, čime se bave i to već 30 dana, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić, pokazujući javnosti foto-montažu fotografije na kojoj se on navodno grli sa Aljbinom Kurtijem, a koju je Srđan Milivojević iz DS delio na društvenim mrežama.

03. 02. 2023. u 14:22

Komentari (0)

LAŽ VEKA: Kako je govor jednog Amerikanca pre 20 godina promenio budućnost Bliskog istoka