"MOJA MAJKA JE JUČE OTIŠLA NA PIJACU I TAMO JE PRETUČENA" Oglasio se sin žene koja je bila žrtva nasilja na Karaburmi (VIDEO)

Novosti onlajn

04. 12. 2022. u 15:26

MOJA majka je juče ujutru otišla na pijacu u Beogradu u ranim jutranjim časovima i tamo je pretučena od strane starijeg muškarca koji je brutalno nasrnuo na nju, kaže sin žene pretučene na pijaci na Karaburmi.

МОЈА МАЈКА ЈЕ ЈУЧЕ ОТИШЛА НА ПИЈАЦУ И ТАМО ЈЕ ПРЕТУЧЕНА Огласио се син жене која је била жртва насиља на Карабурми (ВИДЕО)

Foto: M.Anđela

On dalje objašnjava kako je došlo do tog monstruoznog nasilja.

- Oko sedam časova je moja majka bila na pijaci, a pola sata kasnije je već došla prva mušterija. Tu pored nje su bila kolica koja su smetala drugom čoveku koji prodaje. On je gurnuo ta kolica koja su udarila i mušteriju. Smetala su mu očigledno i hteo je da ih pomeri. Onda se iz čista mira zaleteo na moju majku - tvrdi zabrinuti sin i dodaje:

- Počeo je krvnički da je davi i udara pesnicama u glavu, čak je gurnuo toliko jako da je ona od siline udarca pala na tezgu.

On navodi i da ostali ljudi nisu reagovali samo jedan muškarac.

- Moja majka je i danas otišla kod lekara na dalja snimanja. Čekam je da se vrati. Ovakvim siledžijama kao što je ovaj čovek koji je napao majku treba zabraniti da rade na javnim mestima. Da li je moguće da živimo u vremenu gde pošten čovek ne može da zaradi svoje parče hleba bez da bude ugrožen - pita se zabrinuti sin.

Podsetimo, jezivi snimak je danas osvanuo na društvenim mrežama, a na njemu se vidi žena koja radi na pijaci, a onda joj prilazi stariji čovek koji je besomučno tuče, udara svuda po telu, dok su ostali ljudi koji su bili tu, ostali nemi. U jednom trenutku joj je samo jedan čovek prišao da pomogne.

Žena je nakon incidenta posetila lekara, a po izveštaju koji je dobila ima povrede glave, vrata, ograničeni spazam i stres koji je preživela.

Foto:Instagram/Printscreena

U zvaničnom lekarskom izveštaju, koji je, takođe, objavljen na društvenim mrežama, stoji da je žena navela da je povređena od strane poznatog lica. Žali se na bolove u regiji kičme, druge ortopedske povrede negira. Bol na peruksiju nad spinozusima C kičme, pokreti vrata, ograničeni spazam PVM, navodi perestazije ruke.

(Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

A SRBIJA?! Pitali Ruse Za koga ćete da navijate na EURO 2024? - ovako su odgovorili