KAPETAN DRAGAN BRANI LUKU: "Srbija treba da vidi pravog sina Vuka Bojovića"

Novosti Onlajn

03. 12. 2022. u 21:14

BOJOVIĆ je označen kao vođa zemunskog klana i blizak škaljarskoj kriminalnoj grupi, u sredu uveče došao je iz Španije, koja ga je deportovala u Srbiju nakon delimičnog odsluženja zatvorske kazne.

КАПЕТАН ДРАГАН БРАНИ ЛУКУ: Србија треба да види правог сина Вука Бојовића

Foto: Printskrin TV Pink/Novosti

- Luki Bojoviću treba vremena da napravi bilo kakav životni plan! - rekao je Dragan Vasiljković, poznati kao Kapetan Dragan, koji je inače, oženio Lukinu rođenu sestru Mariju Bojović.

Vasiljković je na pitanje o Luki Bojoviću rekao i ovo:

-  Moje mišljenje je da trenutno ne zna gde mu je glava - rekao je Kapetan Dragan nakon čega je objasnio da je njegova sudbina bila skoro identična kao Lukina, ali da je on imao vremena da se "odbrani od sedme sile" i pripremi, dok Bojović "nije imao taj luksuz".

Podsetimo, Vasiljković je bio više od 13 godina u australijskom, pa u hrvatskom zatvoru, a izašao je 2020. godine u vreme epidemije korone. Kapetan Dragan otkrio je i prvu rečenicu svog šuraka nakon što je sleteo na tlo Srbije nakon 10 godina provedenih u španskom zatvoru.

- Luka je danas slobodan građanin, u svojoj Srbiji, i treba mu dati šansu da sam odluči kuda da usmeri svoj život. Kao što reče, nakon što se prizemljio: "Pričaćemo, ima vremena." Dajmo mu malo prostora i vremena - kazao je Vasiljović.

Retke posete u zatvoru

Sagovornik je za medije otkrio da su su uslovi u španskom zatvoru bili pomalo nesvakidašnji.

- U toj vrsti zatvora, posete su vrlo retke, a svaki razgovor se snima ili na posetama prisluškuje. Tako da sam siguran, da Luki treba vremena da napravi bilo kakav životni plan. Tokom poslednje decenije, stvorena je strašna neistinita i prljava slika o Luki, zarad senzacije, nečijih sitnih ličnih ili političkih interesa, koja je rezultirala neopisivom tragedijom jedne legendarne sprske porodice - rekao je on.

Vasiljković je dodao da Lukin otac Vuk Bojović, koji je preminuo 2014. godine nije imao snage da se bori.

- Vuk Bojović, moj najbolji prijatelj nije imao tu sposobnost, istrajnost i spremnost da komunicira s medijima i odgovori na laži dušmana - rekao je Kapetan Dragan.

On se osvrnuo i na Luku koji je nekoliko dana u Srbiji, i dodao da se nada da će Bojović prekinuti i zaustaviti priče koje se godinama spinuju o njemu:

- Nadam se da će Luka smognuti hrabrosti i energije da svakog koga je ikada pomenuo kao nekakvog vođu kriminalne grupe, ili saučesnika u nedelu na teritoriji Srbije izvesti pred sud pravde i zatražiti da to javno dokažu i poližu taj svoj ispljuvak koji je naneo toliko zla.

Kako navodi "Srbija treba da vidi pravog sina Vuka Bojovića."

- Luka nije mogao da se brani, i malo je onih koji su bili spremni da stanu u njegovu odbranu. Luka je danas na pragu šeste decenije svoga života i došla su druga vremena.

 

(Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (3)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a