ZA KOLEGU PRIPREMIO BODEŽ: Rasvetljeno ubistvo programera Ariela Bogdanovića u Banjaluci

V. N.

04. 12. 2022. u 07:30

DALIBOR Mandić (36) uhapšen je zbog sumnje da je nožem usmrtio Ariela Bogdanovića (28). Kako su potvrdili iz Policijske uprave Banjaluka, osumnjičeni za teško ubistvo juče po podne je bio "na kriminalističkoj obradi".

ЗА КОЛЕГУ ПРИПРЕМИО БОДЕЖ: Расветљено убиство програмера Ариела Богдановића у Бањалуци

Policija na ulicama glavnog grada RS, Foto V. Tripić

Sumnja se da je on u petak uveče oko 19 časova u blizini "Nestro pumpe" i Tržnog centra "Merkator" surovo nožem usmrtio Ariela Bogdanovića iz Banjaluke.

Prema nezvaničnim informacijama, motiv ubistva je ljubomora. Pretpostavlja se da su se Bogdanović i Mandić posvađali i potukli zbog devojke.

Navodno su se potukli nedaleko od Kampusa i Tržnog centra "Delta", da bi Bogdanović pokušao da pobegne, ali ga je ubica stigao i izbo nožem.

Kako se nezvanično saznaje, dvojica mladića su zajedno radila u jednoj IT firmi u Banjaluci, a osumnjičeni Mandić je unapred planirao zločin, pripremio je odeću, te nož kojim je izvršio zločin, prenose mediji u RS.

Nastradalog Ariela je navodno sačekao na putu sa posla.

Nakon zločina Mandić je skinuo odeću sa sebe i bacio je u kontejner. Izvor blizak istrazi je rekao da se proveravaju određene činjenice kako bi se utvrdile sve okolnosti ovog zločina.

SVE SNIMLjENO NA VIDEO-NADZORU

UBISTVO mladića su snimile kamere video-nadzora i na snimcima se vidi da napadač trči za žrtvom preko ulice te ga sustiže, ubada nožem s leđa i obara. Na snimcima se vidi da je napadač zatim prišao mladiću koji je ležao te ga ubo nekoliko puta nožem snažnim zamasima. Nakon toga je pobegao, a žrtva je ostala da leži.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

HITNA RAFINA KONFERENCIJA ZA ŠTAMPU: Rafael Nadal saopštio veliku vest