OČEVIDAC O PUCNJAVI U NIŠU: Sve se odigralo za 15 sekundi, čovek je uleteo sa kapuljačom na glavi

J. ĆOSIN

02. 12. 2022. u 09:44

MASKIRANI čovek uleteo je sinoć oko ponoći i ispalio jedan hitac u koleno gostu jednog kafića u TC Gorča.

ОЧЕВИДАЦ О ПУЦЊАВИ У НИШУ: Све се одиграло за 15 секунди, човек је улетео са капуљачом на глави

J. Ć.

- Čovek je sa kapuljačom na glavi uleteo i ispalio jedan hitac u Marka M. On je nekako uspeo da pobegne na drugi kraj objekta, a u tom trenutku, napadač je pobegao. Pozvao sam Hitnu i brzo su zbrinuli momka. 


Ovim rečima opisuje incident u Nišu mladić koji je prisustvovao pucnjavi u kojoj je ranjen Marko M. (29). On je primljen noćas oko ponoći u UC UKC Niš sa prostrelnim ranama donjih ekstremiteta - desne natkolenice i leve potkolenice.
Na prijemu svestan, komunikativan i hemodinamski stabilan. Nakon urađene hitne dijagnostike, utvrđeno je da nema preloma kostiju, kao i da nisu oštećeni vitalni krvni sudovi. Pacijent će biti hospitalizovan radi dalje dijagnostike, lečenja i praćenja zdravstvenog stanja.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2000, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

ARIJANA NE MOŽE DA DOĐE SEBI: Udovica Siniše Mihajlović teško podnosi novu tragediju