KLEČAO PRED TRUDNOM SUPRUGOM, PA JE UPUCAO: Detalji stravičnog ubistva u Prištini, evo šta je prethodilo zločinu

Novosti online

01. 12. 2022. u 19:35

SOKOL Halili, koji je osumnjičen za ubistvo trudne supruge Hamide Magaši ispred klinike za ginekologiju u Prištini, navodno je tražio od nje da se pomire pre nego što je zapucao, prenose mediji na albanskom.

КЛЕЧАО ПРЕД ТРУДНОМ СУПРУГОМ, ПА ЈЕ УПУЦАО: Детаљи стравичног убиства у Приштини, ево шта је претходило злочину

Foto: Jutjub/Kosovoonline/Fejsbuk

Hamide Magaši (35) ubijena je u dvorištu klinike za ginekologiju u Prištini.

Za jezivo ubistvo žene, koja je bila u devetom mesecu trudnoće, osumnjičen je njen muž Sokol Halili (31) koji je sinoć oko 18 sati ispalio tri hica u nju kad je izašla iz ginekološke klinike.

Rođaka koja je pošla da isprati nesrećnu trudnicu da kupi hleb otkrila je da su Halilija srele u dvorištu ginekološke klinike.

- Rekla mi je da je to njen bivši muž. Zatim se okrenula i pošla na drugu stranu. Pitao je Hamide zašto ga ostavlja. Onda je pao na kolena - opisala je rođaka šta je prethodilo jezivom ubistvu.

Policija i dalje traga za Sokolom Halilijem (31) koji je osumnjičen da je ubio svoju ženu koja je bila u devetom mesecu trudnoće ispred klinike za ginekologiju u Prištini.

Tokom popodneva pronađen je automobil kojim je Halili navodno pobegao nakon što je sinoć oko 18 sati ispalio tri hica u suprugu Himide Magaši (35). Automobil je pronađen u Štimlju.

Sokol i Hamide bili su u braku samo četiri meseca nakon čega su se zbog porodičnog nasilja razdvojili. Tridesetpetogodišnja Hamide živela je u kući svojih roditelja u Lipljanju. Juče je otišla na kliniku u Prištinu na kontrolu pred porođaj koji je bio očekivan sledeće nedelje.

Halili je inače dobio zabranu prilaska jer je supruzi 10. avgusta pretio u kući njenih roditelja. Ispostavilo se da je osumnjičeni osuđen i novčano kažnjen od suda u Uroševcu zbog nošenja oružja bez dozvole.

Sestra nastradale Hamide Magaši, koju je bivši muž ubio u dvorištu ginekologije klinike u Prištini, navodi da je ubijena žena trpela porodično nasilje.

- Svaki put kad smo je zvali rekla je da ne može da govori - rekla je sestra Hamide Magaši i dodala da je nesrećna trudnica bila u pratnji svekrve čak i kada je htela da ode kod sestara.

(Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ZBOG OVOGA JE ĐOKOVIĆ OTPUSTIO IVANIŠEVIĆA? Da li je ovo kap koja je prelila čašu... (VIDEO)