OPTUŽNICA ZA PRODAJU KOKAINA: Okrivljeni i prodavci i kupci

S. J. M.

01. 12. 2022. u 14:22

Više javno tužilaštvo u Beogradu podiglo je danas optužnicu protiv trojice osumnjičenih za preprodaju kokaina i marihuane u Beogradu, kao i protiv dvoje njihovih kupaca. Srećko P, Bojan Š. i Saša M. terete se za krivično delo Neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga izvršeno u grupi, za koje je zaprećena kazna zatvora od pet do 15 godina.

ОПТУЖНИЦА ЗА ПРОДАЈУ КОКАИНА: Окривљени и продавци и купци

Foto: Tanjug

B.K. i L.S. za krivično delo Neovlašćeno držanje opojnih droga, za ličnu upotrebu, za koje im preti novčana kazna ili zatvor do tri godine.

Optužnica je predata Višem sudu u Beogradu na odluku o potvrđivanju, a tužilaštvo je predložilo sudu i da Srećku P, Bojanu Š. i Saši M. produži pritvor da ne bi u kratkom vremenskom periodu ponovili krivično delo.
Sumnja se da su Srećko P, Bojan Š. i Saša M. delovali kao grupa u kojoj su imali definisane uloge i razvijenu strukturu.
Distribuciju narkotika je, kako se sumnja, organizovao Srećko P.
Narkotike su držali u iznajmljenim stanovima, na različitim adresama u centru Beograda, odakle su vozilima dostavljali i prodavali drogu krajnjim korisnicima.
Uhapšeni su 2. avgusta ovde godine nakon obavljene kupoprodaje i pretresa više stanova.
Od njih je zaplenjeno ukupno 426,59 grama marihuane i 1.5 kilograma kokaina.
 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

PREMA FROJDU: Pet stvari koje mentalno jake osobe nikada NE rade