NEGIRA DA JE UBIO BRATA: Počelo suđenje Nišliji Milanu Grujiću (45)

J. Ć.

26. 11. 2022. u 08:15

LEGAO sam da spavam te večeri rano, a posle 20 minuta, čuo sam u hodniku da je nešto palo. Ustao sam i video brata kako leži na pločicama.

НЕГИРА ДА ЈЕ УБИО БРАТА: Почело суђење Нишлији Милану Грујићу (45)

Foto: Piksabej

Podigao sam ga i vratio u krevet. Pozvao sam Hitnu pomoć oko 21.30, ali su procenili da ne treba da dolaze. Brat je otišao u svoju sobu, misleći da će mu ujutru biti bolje. Kada sam se oko pola četiri probudio i otišao da proverim kako je, video sam da se nije ni pomerio. Pokušao sam da mu pomognem, drmao za ramena i vrat, udarao šamare, davao mu veštačko disanje i masirao srce, ali nije bilo spasa.

Ovako se juče, pred Višim sudom u Nišu branio Milan Grujić (45), koji je optužen da je 6. maja, na Đurđevdan, krvnički pretukao, pa udavio svog starijeg brata Sašu (52) u porodičnoj kući u Požarevačkoj ulici. Negirajući krivicu, on je tvrdio da je njegov brat preminuo zbog toga što je pao u hodniku i jer je popio previše lekova za smirenje.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)