NOVOPAZARAC SE KRIJE IZA ŽENINOG PREZIMENA: "Vračarci" osumnjičeni da su organizovali i pokušali likvidaciju Samira Tutića (VIDEO)

Z.U.

13. 11. 2022. u 12:35

TUŽILAŠTVO za organizovani kriminal donelo je naredbu o sprovođenju i proširenju istrage kojom je obuhvaćeno 38 lica, u slučaju organizovane kriminalne grupe "Vračarci".

НОВОПАЗАРАЦ СЕ КРИЈЕ ИЗА ЖЕНИНОГ ПРЕЗИМЕНА: Врачарци осумњичени да су организовали и покушали ликвидацију Самира Тутића (ВИДЕО)

Foto: P.Milošević

Tužilaštvo za organizovani kriminal sprovodi istragu zbog sumnje da su pripadnici ove organizovane kriminalne grupe čiji su organizatori Nikola Vušović zvani Džoni i Uroš Piperski zaslužni za tri likvidacije (Aleksandra Šarca, Aleksandra Halabrina i Dragana Ristića), kao i da stoje iza pokušaja više ubistava. 

Na njihovoj meti, među potencijalnim žrtvama, nalazio se Samir Tutić iz Novog Pazara. 

Uzeo ženino prezime

Novopazarac Samir Tutić, koji je uzeo ženino prezime pa se sada preziva Divljanović, teško je ranjen u Beogradu krajem decembra 2019. godine na Vračaru.

Do pucnjave je došlo tokom, kako se tada pisalo, primopredaje droge. Navodno, cela priča je bila nameštena, a tada je ispaljeno pet metaka od kojih ga je jedan pogodio u grudi.

Tada se nagađalo da je ovaj Novipazarac policijski saradnik i da je hteo da namesti suprotnu ekipu. Sada je utvrđeno da su tada na njega pucali "Vračarci".

BONUS - NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

MOJE TELO POŠALJITE U ČAČAK, SRCE OSTAVITE U LJUBLJANI: Bora emotivan pred koncert u rodnom gradu