MUŠKARAC PRONAĐEN KRVAV I PRETUČEN: Užas na Novom Beogradu, policija traga za vlasnikom vozila

Novosti online

14. 10. 2022. u 18:22

POLICIJA na Novom Beogradu jutros oko 4 sata dobila je dojavu da se na uglu Ulica Evropske i Japanske nalazi muškarac (56) koji ima povrede glave.

МУШКАРАЦ ПРОНАЂЕН КРВАВ И ПРЕТУЧЕН: Ужас на Новом Београду, полиција трага за власником возила

Ilustracija/Foto: Nenad Zivanovic

Kako prenosi "Telegraf", on je inspektorima rekao da su ga pretukli njemu nepoznati ljudi. Bio je dosta konfuzan, pa se njegova informacija proverava.

- On je ležao pored vozila za dostavu hleba. Na svega 50 metara od njega bio je automobil "fijat 500" novosadskih registracija sa vidnim oštećenjima i tragovima krvi. Policija intezivno traga za vlasnikom vozila koji bi mogao da kaže više detalja o celom slučaju - kaže izvor blizak slučaju i dodaje da je policija uzela snimke sa kamera koje će takođe pomoći u rešavanju slučaja.

Kako se saznaje, policiji se obratilo i nekoliko osoba koji su rano jutros primetili oštećenja na svojim vozilima.

(Telegraf)


BONUS VIDEO: ROĐENDANSKO IZDANjE NOVOSTI: U nedelju, 16. oktobra

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

OGLASILO SE TUŽILAŠTVO U ZAJEČARU O SMRTI BRATA OSUMNJIČENOG ZA UBISTVO DANKE ILIĆ: Još nije stigao zapisnik o obdukciji tela