KOMŠIJA VIDEO LEŠ DETETA: "Bila je gola do pojasa, sklupčana na podu... Naišao sam u pogrešnom trenutku " (FOTO/VIDEO)

J.B.

05. 10. 2022. u 13:08

U ZGRADI na Vojničkom trgu, u kojoj je juče Marko Budimirović udavio dvogodišnju ćerkicu, pa se obesio, danas vlada pravi muk. Svi su zatečeni tragedijom koja se dogodila.

КОМШИЈА ВИДЕО ЛЕШ ДЕТЕТА: Била је гола до појаса, склупчана на поду... Наишао сам у погрешном тренутку  (ФОТО/ВИДЕО)

Novosti online

Stanodavac, od kog je Marko iznajmljivao stan poslednja tri meseca, kaže da sa njim nije imao nikakvih problema, da je redovno plaćao kiriju i da je tu živeo sam. 

I prvi komšija, sa četvrtog sprata, kaže da tog dana nije čuo nikakvu buku, ali da je video leš devojčice, kada je policija bila na uviđaju.

J.B.

- Nisam čuo buku iz stana tog popodneva. Naišao sam u pogrešnom trenutku. Kroz poluotvorena vrata sam video dete kako sklupčano leži na podu. Bila je gola do pojasa. Bilo je jezivo - kaže nam komšija i dodaje da nije poznavao momka. 

Foto: Privatna arhiva

Zatekli smo juče i Markovu rodbinu, koja je došla da preuzme njegove stvari iz stana.

-Zatečeni smo. Ništa nije naslućivalo da će to da se desi - rekao nam je rođak.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (1)