SLUČAJ KOJI JE POTRESAO SRBIJU: Marko B. nije jedini koji je ubio svoje dete - pre pet godina dogodilo se nešto još užasnije

Novosti onlajn

04. 10. 2022. u 20:03

PRE gnusnog čina Marko B. iz Vršca (35) ubio je danas svoju dvogodišnju ćerku u porodičnoj kući, a potom izvršio samoubistvo vešanjem. On je svojoj ženi sa kojom je u procesu razvoda, poslao poruku "ubiću dete i sebe"

СЛУЧАЈ КОЈИ ЈЕ ПОТРЕСАО СРБИЈУ: Марко Б. није једини који је убио своје дете - пре пет година догодило се нешто још ужасније

Foto: Novosti

Prema saznanjima, on je svoju ćerku udavio, a pre gnusnog čina, svojoj ženi, sa kojom je u procesu razvoda, poslao poruku "ubiću dete i sebe".

Nesrećna žena je odmah pozvala policiju, ali je već bilo kasno.

Ovaj monstruozni zločin koji je potresao srpsku javnost, podsetio je na slično užasno delo koji se pre pet godina desilo ispred Centra za socijalni rad u Rakovici, u Beogradu.

Tada je Marko Nikolić (43) ubio četvorogodišnjeg sina Mihaila i nevenčanu suprugu Maju Đorđević (38).

Nikolić je do Centra došao noseći sina u rukama u maltene besvesnom stanju kog je, ispostaviće se, udavio, tresnuo je dete na pod i napao Maju.

Nasrnuo je na nju pesnicama i nožem. Jadna žena je uspela da pobegne iz zgrade, ali ju je sustigao na parkingu i zadao smrtonosne ubode.

Nikolić je ubrzo uhapšen i poslat u Centralni zatvor.

- Nikolić se u pritvoru ponaša kao da je na odmoru. Jednostavno, jede, spava, gleda televiziju, i s advokatom, koji ga posećuje, sprema odbranu. S tom trojicom pritvorenika jedva progovori koju reč, odnosno ponaša se kao da oni nisu tu. Inače ne pravi nikakve probleme i svoje obaveze u pritvoru bez pogovora izvršava - rekao je tada izvor iz zatvora.

Nikolić je potom u zatvoru izvršio samoubistvo, napavši prvo staklom drugog zatvorenika, a potom je presekao sebi vrat i ubio se.

On je sahranjen u tajnosti na Centralnom groblju u Beogradu.

Na grobnici od crnog mermera ništa nije uklesano, a Markovo ime stoji na krstu naslonjenom na porodičnu grobnicu. Na ploči je samo jedan venac od članova njegove najuže porodice s lentom na kojoj piše: "Ostao si zauvek u našim srcima! Mama, tata i brat".

(Telegraf)

BONUS VIDEO:

Kuća u kojoj je izbio požar i u kojoj je tragično nastradalo dvogodišnje dete u Bačkom Petrovcu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

"POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA" Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

- POGLEDAJTE sa kakvim bolesnim lažovima imamo posla, pogledajte, poštovani građani, čime se bave i to već 30 dana, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić, pokazujući javnosti foto-montažu fotografije na kojoj se on navodno grli sa Aljbinom Kurtijem, a koju je Srđan Milivojević iz DS delio na društvenim mrežama.

03. 02. 2023. u 14:22

Komentari (0)

MORATE ZNATI: Šta treba da radite u slučaju jakog zemljotresa