KAMERE SNIMILE VUKOTIĆA PRE UBISTVA: Skriva se ispod kačketa, pored njega i lepa Maša - šetaju sami bez obezbeđenja (VIDEO/FOTO)

Novosti online

04. 10. 2022. u 16:32

JOVANA Vukotića, vođu škaljarskog klana koji je 8. septembra ubijen u Istanbulu, kamere šoping centra snimile su kako opušteno sa suprugom koja gura dečija kolica šeta kroz tržni centar.

КАМЕРЕ СНИМИЛЕ ВУКОТИЋА ПРЕ УБИСТВА: Скрива се испод качкета, поред њега и лепа Маша - шетају сами без обезбеђења (ВИДЕО/ФОТО)

Printscreen

Na snimcima sa kamera se vidi da je datum kada je video zapis napravljen upravo 8. septembar 2022. Sigurnosne kamere navodno su snimile i dva muškarca i ženu, koji ih prate u stopu.

-Vukotić i njegova trudna supruga na glavama imaju kačkete, što pokazuje da su donekle ipak vodili računa da ih neko ne prepozna. Interesantno je da šetaju sami, bez obezbeđenja, što je najjasnije po kameri koja ih snima kada ulaze i izlaze iz lifta. Vukotić nosi kese, a Maša gura kolica, objašnjava sagovornik.

Kamere su snimile i kada bračni par u garažu ulazi u belom automobilu.

- Ubrzo za njima, ulazi i drugi automobil, za koji je utvrđeno da je mesecima pratio vođu škaljaraskog klana, koji se pod lažnim imenom Predrag Popović skrivao u Istanbulu - kaže izvor.

Podsetimo, dvojica napadača ispalila su hice u Vukotića u trenutku kada su bili u kolima. Kako su izvestili turski mediji, napadači su ih presreli kada su krenuli u tržni centar. Međutim, najnoviji snimci ukazuju da su oni zapravo završili kupovinu i krenuli kući.

Podsetimo, osam dana posle zločina, turska policija uhapsila je 12 osumnjičenih, među kojima su rođak Radoja Zvicera, Radoje Živković, kao i Zdravko Perunović. Sumnja se da su oni platili 1,5 miliona evra i angažovali pripadnike dve najjače kriminalne grupe podzemlja u Turskoj, koje su likvidirale Vukotića.

- Za volanom belog automobila u kom su bili vođa škaljarskog klana, njegova supruga i dete, bio je izvesni E. K. koji je posle zločina pokušao da sakrije dva mobilna telefona u bankini pored auto-puta. Policija ih je, međutim, pronašla i radi se na njihovom otključavanju. Vozač je pokušao da sakrije i tablice, tako što ih je skinuo i stavio u gepek, a policija je osim skrivenih tablica u gepeku automobila pronašla i jedan a ispod automobila još dva uređaja za satelitsko praćenje - podseća sagovornik.

Najnoviji detalji iz istrage, kako se navodi, ukazuju da je Vukotić praćen od maja i da su najmanje tri osobe motrile na svaki njegov korak.

(Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ZELENA BUDUĆNOST POČINJE S NAMA: Značaj i koristi zelenih ciljeva za Novu godinu