JEZIVE REČI VUKOTIĆEVOG KUMA O ZVICERU: "Moraće da utvrđuju zubnim kartonom, nadam se da mu je glava prosuta"

Novosti online

01. 10. 2022. u 08:49

POSLE vesti da je Radoje Zvicer navodno upucan u Panami, ispred iznajmljene vile u kojoj je živeo, na društvenim mrežama se oglasio i Đuranović, kum nedavno likviriranog vođe škaljarskog klana Jovana Vukotića.

ЈЕЗИВЕ РЕЧИ ВУКОТИЋЕВОГ КУМА О ЗВИЦЕРУ: Мораће да утврђују зубним картоном, надам се да му је глава просута

Foto: Privatna arhiva

Đuranović je slavio na društvenim mrežama. Posle prvih Instagram storija, oglasio se još nekoliko puta posle informacija da je u toku provera identiteta dvojice muškaraca koji su likvidirani u Panama sitiju.

Vukotićev kum tako piše: "Slavimo, slavimo ovaj divan dan!

Foto: Printskrin

Zatim je objavio i printskrin vesti o ubistvu Zvicera uz komentar:

"Šta su ti profesionalne ubice, i kuću mu znaju!"

Foto: Printskrin

Posle informacija da identitet ubijenog treba da se utvrdi, Vukotićev kum je nastavio da objavljuje nove storije", pa tako kaže:

- Moraće da utvrđuju zubnim kartonom, nadam se da mu je glava prosuta - stoji na Instagramu.

Foto: Instagram

Podsećamo, nakon nezvaničnih saznanja da je sinoć posle 20 časova u navodno upucan vođa kavačkog klana Radoje Zvicer, oglasio se advokat porodice Zvicer koji je te navode demantovao.

- Demantujem kao advokat porodice da je Radivoje Zvicer ubijen i ranjen. Porodica je videla natpise u medijima i da se ne bi dezinformacije i dalje širile važno je da se zna da je moj klijent živ - rekao je Vladimir Zarić advokat porodice Zvicer.

BONUS VIDEO: TITOVA VILA OD 50 MILIONA DOLARA - Pogledajte kako izgleda jedna od najstarijih vila u Njujorku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)