SNIMAK LIKVIDACIJE U PANAMI: Da li ovo ubistvo ima veze sa Radojem Zvicerom?! (VIDEO)

Novosti online

30. 09. 2022. u 23:53

U PANAMSKIM medijima objavljen je snimak sa mesta ubistva muškarca između 40 i 45 godina koji je ubijen u petak popodne. Prema navodima tamošnjih medija još uvek nije otkriven identitet ubijenog koji je ubijen u belom automobilu.

СНИМАК ЛИКВИДАЦИЈЕ У ПАНАМИ: Да ли ово убиство има везе са Радојем Звицером?! (ВИДЕО)

Foto: Tviter/@criticaenlinea

Upravo vest o ovoj likvidaciji u vezu sa Radivojem Zvicerom doveli crnogorski bezbednosni izvori, koji su naveli da imaju informacije o dva ubistva u Panami, ali da se vrše dodatne provere jer se prvobitni opisi ne poklapaju sa opisom Zvicera. 

Snimak sa mesta tih likvidacija pogledajte na priloženom video snimku koji su objavili mediji u Panami:

Podsetimo, za vest o ubistvu Zvicera koja je večeras prostrujala u Srbiji i Crnoj Gori zvanične potvrde još nema.

Da li je zaista ubijen ovaj Kotoranin i to samo tri nedelje posto je u Istanbulu ubijen vođa rivalskog klana Jovica Vukotić još se proverava.

- U vreme ubistva Vukotića u Istanbulu je boravio i Zvicer - navodi sagovornik "Novosti" blizak obaveštajnim strukturama.- Prema dostupnim podacima posle toga se prebacio u Iran. Da li je zaista on ubijen u Panami, znaće se vrlo brzo. Inače, vest o ubistvu Zvicera do naše zemlje stigla je iz Dubaia.

U upravi policije Crne Gore večeras je rečeno da bi o navodnom ranjavanju Radoja Zvicera zvanične potvrde mogle da stignu za dva do tri dana, s "obzirom na sve okolnosti i činjenicu da Zvicer najverovatnije nije boravio u toj zemlji pod svojim imenom".

BONUS VIDEO - POSLE VESTI DA JE UBIJEN: Ćerka Radoja Zvicera postavila post na Instagramu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

RUSKI ŠAMAR EVROPI: Paklen plan zbornaje koji će sve da promeni