JEDNA OSOBA POGINULA, A ČETIRI LAKŠE POVREĐENE: U Južnobačkom okrugu minulog vikenda dodilo se 19 saobraćajnih nesreća

Lj. P.

26. 09. 2022. u 15:17

NA području Južnobačkog okruga minulog vikenda, odnosno od 23. do 25. septembra, dogodilo se 19 saobraćajnih nesreća u kojima je jedna osoba poginula, a četiri su lakše povređene.

ЈЕДНА ОСОБА ПОГИНУЛА, А ЧЕТИРИ ЛАКШЕ ПОВРЕЂЕНЕ: У Јужнобачком округу минулог викенда додило се 19 саобраћајних несрећа

Foto: J.Ćosin


U tom intervalu na području Novog Sada dogodilo se 12 saobraćajnih nesreća u kojima je jedna osoba poginula, a tri su zadobile lakše povrede.

Policijska uprava Novi Sad je za vikend na području Južnobačkog okruga otkrila i sankcionisala ukupno 964 saobraćajna prekršaja, a iz saobraćaja su isključena 94 vozača i 12 vozila. Zadržano je 17  vozača, njih 13 zbog vožnje pod dejstvom alkohola, a jedan zbog ponavljanja prekršaja.

Trojica vozača zadržanih zbog vožnje pod dejstvom alkohola terete se i za nasilničku vožnju jer su u Novom Sadu i Bečeju vozili automobile sa više od dva primila alkohola u organizmu. Zadržani vozači će biti privedeni sudiji za prekršaje.

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

RUSIJA HITNO ODREAGOVALA: Najnovija situacija vezana za Olimpijske igre Pariz 2024 izazvala reakciju Kremlja