ZAKAZANA SAHRANA VOĐE ŠKALJARSKOG KLANA: Evo kada i gde će biti ispraćen Jovan Vukotić

Novosti online

26. 09. 2022. u 11:28

JOVAN Vukotić, vođa škaljarskog klana, koji je ubijen 8. septembra u Istanbulu, sutra bi trebalo da bude sahranjen u rodnoj Crnoj Gori, pišu mediji.

ЗАКАЗАНА САХРАНА ВОЂЕ ШКАЉАРСКОГ КЛАНА: Ево када и где ће бити испраћен Јован Вукотић

Foto: Arhiv VN

Vukotić će biti sahranjen u porodičnoj grobnici u mesto Čevo, kod Cetinja, pored svog oca Veselina Vukotića koji je ubijen 2019, pišu mediji.

 - Vreme i mesto sahrane čuvali su se u najstrožoj tajnosti, iz razloga bezbednosti. Međutim, u Kotoru je procurila informacija da je Vukotićevo telo dopremljeno iz Turske i da bi sahrana trebalo da bude sutra u mestu Čevo, odakle Vukotići potiču - otkriva izvor.

On podseća da je i pre nešto više od tri godine na tom mestu, uz velike mere obezbeđenja, sahranjen i Vukotićev otac Veselin.

 - Sinovi tada nisu prisustvovali poslednjem ispraćaju oca, Jovan Vukotić jer je bio u pritvoru, a njegov brat Igor jer je u bekstvu. Ocu su dali čitulje u novinama. Ne očekuje se dolazak Igora Vukotića na sahranu brata. Priča se da će se sahrana obaviti u krugu porodice - dodaje.

Jovan Vukotić, podsetimo, ubijen je naočigled trudne supruge, ćerkice i vozača.

Napadači, koji su uhapšeni 16. septembra, prišli su im na motoru i u njega ispalili četiri hica.

Supruga i dete, prošli su bez povreda, ali Vukotiću nije bilo spasa.

 - Samo osam dana kasnije, turska policija je uhapsila 12 osumnjičenih i sklopila celokupan mozaik zločina. Među uhapšenima su crnogorski državljani Radoje Živković zvani Žuti, rođak vođe kavčana Radoja Zvicera, kao i Radoje Zdravko Perunović. Kako su turski istražitelji otkrili, oni su 1,5 miliona evra platili turskoj mafiji koja je likvidirala vođu škaljarskog klana - podseća izvor.

Kao direktni izvršilac označen je uhapšeni Emerkan S., dok je u ubistvu, odnosno praćenju Vukotića učestovovala i jedna žena, izvesna Elanur T.

(Kurir)

BONUS VIDEO:

UŽAS U NIŠU: Sumnja se da je muž izbo ženu, pa sebe

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

BORIŠA SIMANIĆ ŠOKIRAO SVE! Evo šta je izjavio reprezentativac koji je izgubio bubreg igrajući za Srbiju (VIDEO)