DOKAZI IZ TELEFONA NAJVEĆA MISTERIJA LIKVIDACIJE: Ubijeni Vukotić sarađivao sa turskom mafijom?

Novosti online

26. 09. 2022. u 09:32

NAJVEĆI procenat isprava je falsifikovan, a prema rečima Radiše Roskića, advokata, one imaju svoju cenu na crnom tržištu.

ДОКАЗИ ИЗ ТЕЛЕФОНА НАЈВЕЋА МИСТЕРИЈА ЛИКВИДАЦИЈЕ: Убијени Вукотић сарађивао са турском мафијом?

Foto: Shutterstock/Privatna arhiva/Ilustracija

  - Ubijeni Jovan Vukotić nesumnjivo imao pomoć turske mafije, s obzirom na to koliko se dugo krio u toj zemlji - tvrdi novinarka Svetlana Đokić iz Crne Gore.

- Mislim da su to sve spekulacije. Oni toliko godina ne ostavljaju traga za sobom, da bi sada imali ovakve propuste - kaže novinarka Đokić.

Najveći procenat isprava je falsifikovan, a prema rečima Radiše Roskića, advokata, one imaju svoju cenu na crnom tržištu.

Vozač Jovana Vukotića pokušao je da sakrije šta se nalazilo u telefonima ubijenog, a kako kaže Svetlana Đokić, još ne znamo šta se u njima nalazilo.

 - Turska policija je veoma opasna. Još uvek ne postoje informacije šta je to vozač pokušao da sakrije od turske policije. Uverena sam da će izaći i sa informacijom šta se nalazilo u tim telefonima, s obzirom na to da su izašli sa informacijama da je pronađeno oružje i da su dokumenta koja su posedovali bila falsifikat - kaže Svetlana Đokić.

 - Siguran sam da turskim službama bezbednosti ništa nije promaklo, a pouzdano znam i da je ključni oslonac u radu turskih službi živi operativni rad, koji je na nivou FBI - istakao je advokat Roskić.

- Operativni rad se kod nas često pokazuje kao momenat, a on ima više faza. Do čega će doći, to se nikada ne zna - kaže Roskić.

U turskim medijima nema mnogo informacija koje cure iz policije, a Svetlana Đokić je istakla da oni ni ne dozvoljavaju bilo kakvo "curenje" informacija.

 - Sama činjenica da Jovan Vukotić nije imao lično obezbeđenje i da je živeo slobodno upućuje na podatak da je i te kako imao podršku turske mafije i da se osećao sigurno u mestu u kome je ubijen. Moj zaključak je da je imao dobru saradnju sa njima, jer u suprotnom ne bi mogao ni da boravi tamo toliko dugo - kaže Đokić.

(Kurir)

BONUS VIDEO:

UŽAS U NIŠU: Sumnja se da je muž izbo ženu, pa sebe

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri