PONAŠAO SE KAO DA MU NEŠTO FALI: U Tužilaštvu Saslušan Seljamet D. osumnjičen za ubistvo supruge Sabihane u Zemunu

S. J. M.

20. 09. 2022. u 20:21

SELjAMET D. (34), osumnjičen da je u nedelju uveče u Zemunu usmrtio svoju suprugu Sabihanu (27), se na saslušanju u Višem tužilaštvu u Beogradu branio ćutanjem.

ПОНАШАО СЕ КАО ДА МУ НЕШТО ФАЛИ: У Тужилаштву Саслушан Сељамет Д. осумњичен за убиство супруге Сабихане у Земуну

Kriminalisti prikupljaju dokaze, Foto M. Aneđela

 Kako smo nezvanično saznali, osumnjičeni za ubistvo supruge u tužilaštvu nije hteo da kaže ni lične podatke zameniku tužioca i ponašao se kao da mu nešto "fali", iako je ujutru delovao potpuno prisebno.

Posle saslušanja određen mu je pritvor da ne bi uticao na svedoke, da ne bi u kratkom vremenskom periodu ponovio krivično delo i zbog uznemirenja javnosti.

Za oblik ubistva koji se stavlja na teret Seljametu D. zaprećena je kazna od pet do 15 godina zatvora.

Kako se sumnja, on je u nedelju oko devet sati uveče u kući koju su iznajmljivali, nakon svađe, drvenom palicom pretukao svoju suprugu, koja je od zadobijenih povreda preminula. Pola sata kasnije pozvao je sina stanodavca i rekao da je Sabihana pala u nesvest i da odu da provere šta je sa njom.

Foto: M. Anđela

Vlasnici su došli i u kući zatekli ženu na podu, kojoj je preko usta bila vezana marama. Seljameta i dvoje dece, koje ima sa ubijenom ženom, nije bilo u kući.

- Oni su nakon toga pozvali Hitnu pomoć i policiju. Prema predlogu policajaca, nešto kasnije pozvali su i Seljameta i rekli mu da mu je supruga dobro. Kad je to čuo, on se vrlo brzo vratio kući, pa je tu i uhapšen - saznajemo od izvora iz ustrage.

U komšiluku pričaju da se ova porodica doselila iz Bujanovca pre pola godine. Kažu da su bili povučeni, da se žena nije ni sa kim u naselju družila, a da su Seljameta viđali kako razgovara sa komšijama.

ČESTO MENjAO POSLOVE

UBIJENA žena nije radila i živeli su samo od Seljametove plate. On je, navodno, radio kao građevinac, ali je često dobijao otkaze. Ipak, brzo bi nalazio novi posao na nekoj drugoj građevini. Komšije navode da su bili pristojna porodica i da nisu ranije čuli da je među njima bilo porodičnog nasilja.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

POLICIJA BLOKIRA PRILAZ: Stigao bager u dvorište kuće gde je nestala mala Danka (FOTO/VIDEO)