VUKOTIĆ UBIJEN PO STAROM RECEPTU: Ubistvo vođe škaljara slično likvidaciji Vlaovića na Pagu - praćene lokacije žena

Novosti onlajn

09. 09. 2022. u 22:54

JOVAN Vukotić, vođa "škaljarskog klana" ubijen je sinoć oko 20 sati u Turskoj, a kako se nezvanično saznaje, njegova lokacija je otkrivena tako što su ubice iz kavačkog klana u stopu pratili njegovu nevenčanu suprugu Mašu M.

ВУКОТИЋ УБИЈЕН ПО СТАРОМ РЕЦЕПТУ: Убиство вође шкаљара слично ликвидацији Влаовића на Пагу - праћене локације жена

Foto: Printscreen

Kako se saznaje, Maša koja je inače iz Brusa donedavno je boravila u svom rodnom mestu i svojim najbližima je saopštila da ide na more u Kotor. Međutim, kako navodi izvor, produžila je u Tursku i pretpostavka je da su joj Vukotićeve ubice sve vreme bile za petama.

Foto: Društvene mreže

Maša M.

Na sličan način pre dve nedelje na Pagu ubijen je i njegov saradnik, Goran Vlaović, za kojeg se takođe spekuliše da je "provaljen" i lociran preko devojke, odnosno slika sa društvenih mreža koje je postavljala.

Printscreen

Jovica Vukotić je ubijen dok se vozio automobilom sa suprugom i detetom u luksuznom kvartu Mečidijekoj. U jednom momentu pored njegovog vozila zastala su dva napadača na motociklima.

Ispalili su pet hitaca iz pištolja od kojih su četiri pogodila vođu "škaljaraca".

Foto: Printscreen/TikTok

Istanbulska policija pokrenula je istragu povodom likvidacije. Turski medije prenose da je istragu preuzelo odeljenja za borbu protiv organizovanog kriminala.

Vukotić je inače 2018. godine uhvaćen u Antaliji i izručen. Navedeno je i da je pušten na slobodu nakon što je odslužio 15 meseci zatvora.

(Informer)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

ŠPANCI U ČUDU: Rafael Nadal ponižen kao nikad do sada

ŠPANCI U ČUDU: Rafael Nadal ponižen kao nikad do sada

Novak Đoković dokazao je svima više puta da je najbolji teniser svih vremena. Dok pojedinci pokušavaju sve to da umanje i da ubace i Rodžera Federera u tu trku, srpski as nastavlja da dominira. Sada je jedan podatak pokazao koliko je on ispred svih, a to se nikako neće dopasti Rafaelu Nadalu i Karlosu Alkarazu.

04. 10. 2023. u 08:51

Komentari (0)

TENISKI ŠOK: Karlos Alkaraz izgubio!