OVO JE BEOGRAĐANIN OSUMNJIČEN ZA UBISTVO ŠAKOVIĆA: Luki Pilčeviću pomogao Duško Tanasković

S. Đokić

02. 09. 2022. u 11:39

LUKA Pilčević iz Beograda osumnjičen je za ubistvo Milića Minje Šakovića, a Kragujevčanin Duško Tanasković da mu je u tome pomogao.

ОВО ЈЕ БЕОГРАЂАНИН ОСУМЊИЧЕН ЗА УБИСТВО ШАКОВИЋА: Луки Пилчевићу помогао Душко Танасковић

Foto: Fejsbuk

- L. P. iz Beograda osumnjičen je za ubistvo Milića Minje Šakovića, a Duško Tanasković da mu je u tome pomogao - saopštila je jutros u Podgorici viša tužiteljka Ana Radović.

Tužiteljka je, na konferenciji za medije, objasnila da je krivična prijava protiv njih podneta 20. jula i da je istog dana za njima raspisana poternica.

Potvrdila je da je Tanasković uhapšen u Hrvatskoj zbog drugog krivičnog dela.

Vesko Nedović kazao je da je pokojni Šaković bio evidentiran kao visokopozicionirani član jedne organizovane kriminalne grupe.

Foto: Shutterstock/Borba.me/Ilustracija

Nedović je kazao da su nakon ubistva prikupili veći broj obaveštenja od građana, sproveli brojna veštačenja, ali da se i dalje rade veštačenja u odnosu na potencijalne saučesnike.

Da podsetimo, Podgoričanin Milić Minja Šaković ubijen je 17. juna u Budvi u pucnjavi koja se desila nešto pre ponoći. Za to vreme Crnogorac je bio u kafiću "Korkovado".

Ime Šakovića pominjano je medijima u okviru istrage o ubistvu vođe navijača "Partizana" Aleksandra Stankovića, zvanog Sale Mutavi 2016. godine. Šaković nikad nije procesuiran za taj zločin.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri