ZVICER DAO NALOG BELIVUKU I MILJKOVIĆU: Kako su kriminalci došli na ideju da u grobnici naprave štek

Novosti online

19. 08. 2022. u 21:00

NALOG Veljku Belivuku i Marku Miljkoviću, optuženima da su kao vođe organizovane kriminalne grupe počinili mnogobrojna zlodela u regionu, da u grobnici kod Barajeva sakriju novac, oružje i drogu, dao je niko drugi do njihov mentor Radoje Zvicer.

ЗВИЦЕР ДАО НАЛОГ БЕЛИВУКУ И МИЉКОВИЋУ: Како су криминалци дошли на идеју да у гробници направе штек

Foto: N. Skenderija/ATA Images/MUP

Najnovije saznanje o tome kako je ovoj dvojici "sinulo" da naprave nesvakidašnji "štek", proizilazi iz operativnog podatka crnogorskih bezbednosnih službi da je na istovetan način milione od droge, ali i određene komade dugih cevi, "sklonio" i sam Zvicer, otkrivaju "Novosti".

Postoje saznanja, skinutih sa zaštićene aplikacije "skaj", ali i od određenih svedoka, da ovaj navodni vođa "kavačkog klana" ima ovakve štekove u okolini Kotora.

Opširnije o policijskoj potrazi za blagom ovog krimi-klana čitajte u sutrašnjem, štampanom izdanju "Večernjih novosti".

Foto: Novosti

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (1)