BLOKIRAN DEO ZEMUNA: Policija traga za maskiranim razbojnicima

Novosti online

08. 08. 2022. u 22:17

ZEMUNSKA policija traga za dvojicom maskiranih razbojnika koji su uz pretnju bajonetom večeras oko 20 sati opljačkali prodavnicu mešovite robe

БЛОКИРАН ДЕО ЗЕМУНА: Полиција трага за маскираним разбојницима

foto: I.Mitić

Razbojništvo se dogodilo u Ulici Akrobate Aleksić u ovom beogradskom naselju kada su dvojica pljačkaša ušla u radnju i od prestravljene radnice zatražili da im preda dnevni pazar.                     

- Jedan od razbojnika sa bajonetom u rukama ušao je u lokal i od izbezumljene radnice zatražio novac iz kase. Za to vreme drugi osumnjičeni je stajao na vratima i čuvao stražu. Preplašena žena izvadila je iz kase deo dnevnog pazara i predala ga u ruke maskiranom pljačkašu - kaže izvor iz istrage.    

Nakon pljačke razbojnici su pobegli u nepoznatom pravcu, a opljačkana žena je pozvala policiju. Za samo nekoliko minuta policijske patrole stigle su ispred prodavnice.         

- Radnica im je dala opis napadača nakon čega je policija krenula u poteru za njima. Taj deo Zemuna je blokiran, a sve u cilju lociranja i hapšenja osumnjičenih. Takođe pregledani su i snimci kamera za video nadzor koje su snimile sam momenat pljačke - dodaje on. 

(Informer)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

Trostrukom ubici odložili smrtnu kaznu jer se BOJI IGLE: Bizarna situacija u Americi