TINEJDŽERKE RANJENE IZ VAZDUŠNE PUŠKE: Devojčicama povređeni leđa i stomak, pucano sa obližnje terase? (UZNEMIRUJUĆ FOTO)

S. V.

06. 08. 2022. u 22:15

PRAVA drama odigrala se u petak oko 23 časa u naselju Vojvoda Vlahović na Voždovcu, kada je nepoznata osoba pogodila dve devojke iz vazadušne puške.

ТИНЕЈЏЕРКЕ РАЊЕНЕ ИЗ ВАЗДУШНЕ ПУШКЕ: Девојчицама повређени леђа и стомак, пуцано са оближње терасе? (УЗНЕМИРУЈУЋ ФОТО)

Foto: V.I.

Prema nezvaničnim informacijama, one su zadobile lakše povrede na leđima i stomaku, ali ovaj incident uznemirio je stanare ovog naselja.

Kako smo saznali, tinejdžerke su sedele na jednoj napuštenoj građevini na kraju tog naselja, gde se inače uveče okuplja omladina iz kraja. Sumnja se da ih je gađao neko sa terase obližnje zgrade. Žitelji naselja juče su na društvenim mrežama delili fotografije njihovih povreda, te apelovali na roditelje da pozovu policiju, jer kažu da ovaj slučaj juče nije bio prijavljen nadležnima.

- Ovakve stvari su nedopustive, te molimo roditelje da zovu policiju kako bi izašli na teren i po pravcu utvrdili odakle je pucano iz vazdušne puške. Mogle su i ozbiljnije da stradaju da su pogođene u glavu - piše na instagram - stranici "Moje naselje". - Bez obzira na ranije pritužbe da se na tom mestu skuplja omladina koja je bučna, za sve postoji zakon o javnom redu i miru, te ako nekom nešto smeta može da se obrati organima javnog reda i mira. Odavno molimo da naselje dobije policijsku patrolu.

Foto: Printskrin Instagram

Ovo nije prvi put da nesavesni ljudi pucaju iz vazdušne puške na sugrađane. Početkom februara ove godine povređen je četrnaestogodišnji učenik OŠ "Janko Veselinović" dijabolom iz vazdušne puške. Na njega i ostale đake pucao je maloletnik dok su bili na času fizičkog u školskom dvorištu.

Pre tri godine, misteriozni strelac nekoliko dana je gađao prolaznike u Sarajevskoj ulici u centru Beograda, dok su prelazili pešački prelaz!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)