SVAĐA PRETHODILA TRAGEDIJI KOD PETROVCA NA MLAVI: Vinko ispalio hice Julijani u grudi, pa se naslonio na zid i ubio

D. N.

27. 07. 2022. u 21:04

VINKO P. (53) iz Starčeva kod Petrovca na Mlavi, hicima iz pištolja ubio je u utorak, oko 18.30 u porodičnoj kući, suprugu Julijanu (46), a onda izvršio samoubistvo.

СВАЂА ПРЕТХОДИЛА ТРАГЕДИЈИ КОД ПЕТРОВЦА НА МЛАВИ: Винко испалио хице Јулијани у груди, па се наслонио на зид и убио

Foto: Fejsbuk

U Policijskoj upravi Požarevac "Novostima" je potvrđen ovaj slučaj, ali o njegovim detaljima nisu mogli da se izjašnjavaju. Samo su izjavili da sada pokojna Julijana nije nikada policiji prijavila da je žrtva zlostavljanja svog supruga, odnosno porodičnog nasilja.

Zločinu je, prema nezvaničnim informacijama, prethodila svađa supružnika, jer su im, navodno, poslednjih godina bili narušeni odnosi. U jednom trenutku, kako saznajemo, Vinko je uzeo pištolj i ispalio hice u Julijanu. Nesrećna žena na mestu je ostala mrtva. Nakon toga, pištoljem je presudio sebi.

Sve se, kako navode pojedini meštani Starčeva, dogodilo nakon proslave njihove krsne slave Sveti arhangel Gavrilo, kada su otišli svi gosti, osim Julijaninog bliskog rođaka.

BEZ ISTRAGE

VIŠE javno tužilaštvo u Požarevcu, kako saznajemo, neće pokretati istragu, jer vinovnik ubistva nije živ. Ipak, naložena je obdukcija tela supružnika, nakon čega će se raditi kompletan izveštaj o ovom tragičnom slučaju.

- Tokom dana su im dolazili rođaci i prijatelji - priča nam jedan komšija. - Sedeli su do ranih večernjih sati, a zatim su polako počeli da se razilaze. Ostao je samo jedan gost. Nedugo zatim odjeknuli su hici. Kako sam čuo, Vinko je prišao Julijani, koja je sedela na ljuljašci i pucao iz pištolja u nju. Neki kažu da joj je hice ispalio u grudi. Zatim je otišao do kuće, naslonio se na zid i pucao u sebe.

Naš sagovornik dodaje da se po selu nikad nije čulo da su se supružnici svađali. Bliže detalje ne znaju, jer su, navode, Julijana i Vinko godinama živeli i radili u Austriji, odakle su sada došli na odmor.

OSTAO SIN I RODITELjI

MEŠTANI Starčeva kažu da je iza Vinka i Julijane ostao sin, koji je oženjen i koji sa svojom porodicom, takođe, živi i radi u Austriji. U porodičnoj kući u Starčevu, kako pričaju, žive samo Vinkovi roditelji.

- Mislio sam da se dobro slažu i da je kod njih sve u redu. Zato smo sada svi šokirani ovim što se desilo. Ko zna šta je bilo među njima, ali, opet, da oboje nastradaju zbog bilo čega, to nam je neverovatno - priča nam jedan meštanin. - U utorak sam kasno naišao i video policiju i Hitnu pomoć ispred kuće. Pomislio sam da je reč o saobraćajnoj nesreći. Kada su mi komšije rekle šta se dogodilo, ostao sam zaprepašćen. Ne znam da li je tačno, ali sam čuo i da je posle svega pozlilo Vinkovoj majci.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOKANTNE PROMENE: Zaboravite tenis kakav ste znali, biće dibidus drugačiji! Evo kako će se ubuduće odvijati