U TOKU JE AKCIJA SPASAVANJA KASKADERA: Vatrogasci pokušavaju i da dođu do tela poginulog člana ekipe filma "Oluja"

Novosti online

14. 07. 2022. u 14:31

U TRENUTKU kada je jedan od članova ekipe na snimanju filma Oluja pao sa vidikovca u duboku provaliju, jedan od njegovih kolega, kaskader, pokušao je da se spusti dole i pomogne.

У ТОКУ ЈЕ АКЦИЈА СПАСАВАЊА КАСКАДЕРА: Ватрогасци покушавају и да дођу до тела погинулог члана екипе филма Олуја

Gorska služba spasavanja

Vatrogasci-spasioci su došli do kaskadera i do stradalog lica. Prvo će pristupiti izvlačenju kaskadera kome je pozlilo, pa onda izvlačenju nesrećnog čoveka koji je pao u provaliju.

Teren je jako strm i opasan, a litica je duboka nekoliko stotina metara. Kaskader koji je pokušao da pomogne V. M. je živ.

Podsetimo, kako su saopštili iz produkcije "Omega", V. M. je bio scenski rekviziter u ekipi filma "Oluja", i on je u jutarnjim časovima pao sa litice pod okolnostima koje se još utvrđuju.

- Izražavamo duboko žaljenje zbog tragedije koja se dogodila. Izgubili smo našeg prijatelja i saradnika. Duboko saosećamo sa bolom njegove porodice. Trudićemo se da pružimo svu moguću pomoć. Odmah smo preduzeli mere kako bismo utvrdili okolnosti koje su dovele do ovakve nesreće. Bićemo na raspolaganju svim istražnim organima - navodi se u saopštenju produkcije.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri