UŽAS NA PRIVATNOJ KLINICI U BEOGRADU: Muškarac umro nakon tretmana kod kiropraktičara

S. J. M.

11. 07. 2022. u 15:27

VIŠE javno tužilaštvo u Beogradu danas je obavešteno da je 24. marta ove godine u 16.40 časova iz jedne privatne klinike u Beogradu kolima Hitne pomoći na Institut za ortopediju na Banjici prevezen muškarac Milan Đ. (58).

УЖАС НА ПРИВАТНОЈ КЛИНИЦИ У БЕОГРАДУ: Мушкарац умро након третмана код киропрактичара

Foto: Shutterstock/Ilustracija

Milan Đ. je u privatnoj klinici bio na tretmanu kod kiropraktičara radi nameštanja prvog vratnog pršljena ("atlasa").

Tokom tretmana se ukočio i nije više mogao da se kreće.

Na Institutu mu je konstatovana fraktura 1. vratnog pršljena, usled čega je ostao nepokretan i odmah je uveden u veštačku komu.

Milan Đ. je preminuo u subotu, 9. jula, na Institutu za ortopediju, a Više javno tužilaštvo u Beogradu je danas obavešteno o celom događaju, nakon čega je dalo nalog da se obavi obdukcija.

Eventualno izvršenje krivičnog dela biće u nadležnosti osnovnog javnog tužilaštva.

BONUS VIDEO: MESTO UBISTVA U STEPOJEVCU - Nakon svađe izašao iz kola i pesnicom udario čoveka

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (1)

PRVENČE MAMINO... Poslednja objava preminule voditeljke Bojane Janković