OVO SU IVAN I BILJANA IZ SELA PORED LESKOVCA: Žena izvršila samoubistvo, obezglavljeno telo supruga pronađeno u podrumu (FOTO)

D.Miljković

29. 06. 2022. u 09:32

TELO Biljane S. iz Velikog Trnjana pronađeno je juče u pomoćnoj zgradi u dvorištu njene kuće. U podrumu iste kuće, po dojavi policije pronađen je i leš zaliven u beton.

ОВО СУ ИВАН И БИЉАНА ИЗ СЕЛА ПОРЕД ЛЕСКОВЦА: Жена извршила самоубиство, обезглављено тело супруга пронађено у подруму (ФОТО)

Foto: Privatna arhiva

Nestanak Biljane pre nekoliko dana prijavila je porodica. 

Foto: Privatna arhiva

Kako se nezvanično saznaje, u podrumu je pronađeno telo supruga ove žene, Ivana S., a sumnja se da ga je ona ubila zajedno sa svojim ljubavnikom još pre tri godine i zalila betonom.

Ovu priču, navodno, policiji je ispričao njen ljubavnik.

Foto: Privatna arhiva

Ivan S.

Tri godine niko nije znao ništa o njemu

U prilog tome ide i činjenica da je nesrećni čovek radio u Rusiji već pet godina. Postoji trag da je 2019. godine ušao u zemlju, ali ga od tada niko nije video niti čuo. Ona je, navodno, porodici govorila da je on u Rusiji, da tamo ima novi život i da ne želi kontakt ni sa kim iz Srbije. Nakon što se ona ubila, svi su mislili da je to zato što je nesrećna jer ju je muž ostavio i osuđivali su ga. Par je imao troje dece, dve ćerke od 19 i 14 godina, kao i sina od 10.

Njegova glava je, navodno, pronađena u buretu, a ispod bureta su bili vidljivi tragovi svežeg betona.

Jedan od rođaka kaže da je odmah posle sahrane došla policija i svima naredila da izađu iz kuće, a kuća je zapečaćena.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

EKSKLUZIVNO: Pogledajte šta policija radi u kući Dankine majke (VIDEO)